tak nevim jak komu ale mě nejde otevřit detailní přehled příspěvků je chyba na mém přijimači nebo ne
tak nevim jak komu ale mě nejde otevřit detailní přehled příspěvků je chyba na mém přijimači nebo ne :-(
Nevím proč,ale ve sloupku Nejnovější přípěvky se mi neobjevují všechny novinky.
Nevím proč,ale ve sloupku Nejnovější přípěvky se mi neobjevují všechny novinky.
A taky se mi nepodařilo do profilu nahrát foto mého nového vozidla i když jsem foto zmenšil na požadovaných (a téměř nekoukatelných) 100 kB-předpokládám,že 100 kb je překlep
A taky se mi nepodařilo do profilu nahrát foto mého nového vozidla i když jsem foto zmenšil na požadovaných (a téměř nekoukatelných) 100 kB-předpokládám,že 100 kb je překlep ;-)
2tief: nejde mi pridat inzerat..napisem dam ok alebo poslat ci co to tam je a nic sa nestane
2tief: nejde mi pridat inzerat..napisem dam ok alebo poslat ci co to tam je a nic sa nestane :(
a ked uz a stazujem ked kukam dake clanky vo fore a prispevky tak sa mi cez prispevky pletie stlpec "najnovsie prispevky" a "inzercia"
a ked uz a stazujem :)) ked kukam dake clanky vo fore a prispevky tak sa mi cez prispevky pletie stlpec "najnovsie prispevky" a "inzercia"
Měl jsem poslední dobou stejný problém jako Vil, ale už je to dobré. Nejdřív sloupek posl. příspěvků zakrýval text v nepřihlášené podobě, pak i při přihlášení.
To Darja: dalo by se to naprogramovat, aby ti to drželo přihlášení den nebo víc bez nutnosti se pokaždé znovu zalogovat?
Měl jsem poslední dobou stejný problém jako Vil, ale už je to dobré. Nejdřív sloupek posl. příspěvků zakrýval text v nepřihlášené podobě, pak i při přihlášení.
To Darja: dalo by se to naprogramovat, aby ti to drželo přihlášení den nebo víc bez nutnosti se pokaždé znovu zalogovat?
myslis jako kdybys si otevrel stranky tak uz bys byl automaticky prihlaseny? nooo.. zeptame se naseho senseie
myslis jako kdybys si otevrel stranky tak uz bys byl automaticky prihlaseny? nooo.. zeptame se naseho senseie :-)
jj s tim odhlasovanim je to pravda, nastavil bych to automaticke odhlaseni na delsi casovy usek, aby to aspon par hodin vydrzelo prihlasene.....
jj s tim odhlasovanim je to pravda, nastavil bych to automaticke odhlaseni na delsi casovy usek, aby to aspon par hodin vydrzelo prihlasene.....
Zobrazení je už v pořádku,ale nejdou mi nahrávat fotky do profilu-ale to je možná chyba u mě.
Zobrazení je už v pořádku,ale nejdou mi nahrávat fotky do profilu-ale to je možná chyba u mě.