Tak nahrávání fotek objasněno-slavnému ó dva nechodí ADSL jak by mělo.Pokorně jsem se vrátil k dial-up a povedlo se :-/
Tak nahrávání fotek objasněno-slavnému ó dva nechodí ADSL jak by mělo.Pokorně jsem se vrátil k dial-up a povedlo se :-/
Asi to sem nepatří, ale po kliknutí na příspěvek " RE: BX" se zobrazí několik spolu místy nesouvisejících blábolů .....
Asi to sem nepatří, ale po kliknutí na příspěvek " RE: BX" se zobrazí několik spolu místy nesouvisejících blábolů .....
Honza Fric: Nevim jak tobe ale mne funguje nahravani fotek do profilu v pohode a to mam taky adsl od slavneho O2.
Honza Fric: Nevim jak tobe ale mne funguje nahravani fotek do profilu v pohode a to mam taky adsl od slavneho O2. :-)
ty si insider ty sa nepocitas ... ono to moze byt napriklad zle nastavenym routerom ktory ma problemy s packet size alebo nieco podobne ...
ty si insider ty sa nepocitas :-D ... ono to moze byt napriklad zle nastavenym routerom ktory ma problemy s packet size alebo nieco podobne ...
tief-ten odkaz Re: BX vážně blbne,teď jsem dal příspěvek a připsal i k diskuzím pod ním,stejně tak před tím Instalaterův a Šepletův.
Firefox 2.0
tief-ten odkaz Re: BX vážně blbne,teď jsem dal příspěvek a připsal i k diskuzím pod ním,stejně tak před tím Instalaterův a Šepletův.
Firefox 2.0
tak pruser s prispevkom BX a Re: BX je odstraneny este vyriesim pruser s automatickym oznacovanim linkov
tak pruser s prispevkom BX a Re: BX je odstraneny este vyriesim pruser s automatickym oznacovanim linkov :)