Dostal sem odkaz od "žabáka" tak se dělím i s Vámi.
jedna pojišťovna má sazby na pov.ruč. podle VÝKONU a ne podle obsahu jak ostatní. Je to super na starší dýzláky. 19D 47 Kw zaplatí u této pojišťovny o více než 2000,- méně !!! než u jiných.
.link.
Dostal sem odkaz od "žabáka" tak se dělím i s Vámi.
jedna pojišťovna má sazby na pov.ruč. podle VÝKONU a ne podle obsahu jak ostatní. Je to super na starší dýzláky. 19D 47 Kw zaplatí u této pojišťovny o více než 2000,- méně !!! než u jiných.
http://www.wuestenrotpojistovna.cz/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=wsbroker_ostra/internet/conline.html
no nevim, ja si tam dala vypocitat 47KW 1.9D a vyslo me 6,560 Kč!! Ja v Praze platim na 1.9 16v 5tisic (nepocitam pripojistene okna a lidi a jeste nejake serepeticky navic), pak to vychazi na 6.800 a tady zakladni balik na to same :-/
Rozhodne na tom budou fajn majitele litrovych moturku
A podle vypoctu na 16V bych mela platit 11,760 Kč Smarja ty kw se prodrazi
no nevim, ja si tam dala vypocitat 47KW 1.9D a vyslo me 6,560 Kč!! Ja v Praze platim na 1.9 16v 5tisic (nepocitam pripojistene okna a lidi a jeste nejake serepeticky navic), pak to vychazi na 6.800 a tady zakladni balik na to same :-/
Rozhodne na tom budou fajn majitele litrovych moturku :-)
A podle vypoctu na 16V bych mela platit 11,760 Kč :-D Smarja :-D ty kw se prodrazi
Darja: a u koho mas pov. ruceni ??? Ja kdyz mel XM tak jsem platil za obsah 11000,- To jsem mel tu samou kategorii jako ty
Darja: a u koho mas pov. ruceni ??? Ja kdyz mel XM tak jsem platil za obsah 11000,- To jsem mel tu samou kategorii jako ty :-)
No ja mam vsechny bonusy a jeste slevu A mela jsem kliku, ze se na me nevztahovalo +25% kdyz mi bylo pod 21
Mam to u Allianz
No ja mam vsechny bonusy a jeste slevu :-) A mela jsem kliku, ze se na me nevztahovalo +25% kdyz mi bylo pod 21 :-)
Mam to u Allianz :-)
reknu ti proc, zkus zmenit vek Jsi starej, mas to levny 1980 to maji za tech 6 a pul tis.
1950 to maji za 5,200Kc
Toto uz je diskriminace
reknu ti proc, zkus zmenit vek :-D Jsi starej, mas to levny :-) 1980 to maji za tech 6 a pul tis.
1950 to maji za 5,200Kc :-D
Toto uz je diskriminace :-O
Jenom nechapu, kde si prisel na 2100 rocne
Ja jsem zjistila, ze auto s obsahem 900cc 20kw ma povinne rocni 3.540
Jenom nechapu, kde si prisel na 2100 rocne :-D
Ja jsem zjistila, ze auto s obsahem 900cc 20kw ma povinne rocni 3.540 :-D
Jop... uz to vidim Sakra, to se ty litrovy motory dostanou do minusu ne?
Tak to zni SUPER
Jop... uz to vidim :-D Sakra, to se ty litrovy motory dostanou do minusu ne?
Tak to zni SUPER :-)
Třeba to bude rozdělenim na vesnice a města, protože Brno je taková prdel, že to má PATaMAT tak děsně levný....
Třeba to bude rozdělenim na vesnice a města, protože Brno je taková prdel, že to má PATaMAT tak děsně levný.... :D
podla mna mu neveria ten vykon pri tom objeme tak mu dali poistku na kolobezku
podla mna mu neveria ten vykon pri tom objeme tak mu dali poistku na kolobezku :-))
Na Slovensku ešte do 22.11.2006 trvá akcia na PZP od OTP Garancia pre obsahy od 1800 do 2000ccm, bez rozdielu veku, okresu, výkonu, bezškodového priebehu atď, za 4500Sk ročne (dá sa platiť pol aj štvrťročne bez navýšenia).
takže 16V je možné poistiť za slušných 4500Sk bez spoluúčasti - plné krytie.
Na Slovensku ešte do 22.11.2006 trvá akcia na PZP od OTP Garancia pre obsahy od 1800 do 2000ccm, bez rozdielu veku, okresu, výkonu, bezškodového priebehu atď, za 4500Sk ročne (dá sa platiť pol aj štvrťročne bez navýšenia).
takže 16V je možné poistiť za slušných 4500Sk bez spoluúčasti:-) - plné krytie.
Hele a jak je to v ČR ked niekto nemá zaplatené pov.ručení.Ake su postihy???
Hele a jak je to v ČR ked niekto nemá zaplatené pov.ručení.Ake su postihy???
20tis.. ale prakticky to nemaji jak zjistit, pokud auto jenom stoji.
A kdyz s nim pojedes ....
20tis.. ale prakticky to nemaji jak zjistit, pokud auto jenom stoji.
A kdyz s nim pojedes ....
Samozrejme ze vypovedi smlouvu. Dokonce ti vypovi smlouvu zpetne. to znamena, ze kdyz nezaplatis, treba zapomenes a spozdis se o mesic ( a ted je listopad) , tak ti poslou doporucenej dopisek, ze ti povinne ruceni skoncilo v rijnu. Ftipne, ze?
Samozrejme ze vypovedi smlouvu. Dokonce ti vypovi smlouvu zpetne. to znamena, ze kdyz nezaplatis, treba zapomenes a spozdis se o mesic ( a ted je listopad) , tak ti poslou doporucenej dopisek, ze ti povinne ruceni skoncilo v rijnu. Ftipne, ze?