Vazeni pratele,
dovoluji si Vam predstavit nekolik zmen a novinek na BXclubu:
* Nejvyznamejsi zmenou je uprava diskusniho fora. Nyni mate moznost si vybrat ze dvou stylu zobrazeni, Styl1 a Styl2. Styl1 je stary styl, ktery je pouzivan doposavad a je take vychozim nastavenim i pro neprihlasene uzivatele. Styl2 je novy styl, ktery by mel nabidnout vetsi prehlednost a orientaci v diskusnich tematech. Zmenu mezi stavajicim stylem a novym stylem muzete provest v Nastaveni systemu ve Vasem Uzivatelskem profilu, kde mate volbu Styl zobrazeni fora s vyberem Styl1/Styl2.
* Od teto chvile se take musite prihlasit, pokud chcete v diskusnim foru prispivat. Forum je i nadale otevrene pro cteni.
* Na hlavni strance diskusniho fora byla pridana pravidladiskusniho fora. Doporucujeme vsem si tyto pravidla procist!
* V diskusnim foru pribyly ikonky u uzivatelu, ktere znazornuji status uzivatele. Pokud ponechate kurzor mysi nad touto ikonkou, zobrazi se Vam popisek.
* Novy design interni BXposty.
* Opravena spousta chybicek, ktere ani nejsou videt Jako napriklad: spravne zobrazovani je-li je prispevek novy (New), prejmenovani nekterych nadpisu, spravne razeni uzivatelu v registru podle data registrace atd.
V pripade jakychkoliv problemu a chyb, ktere byste nasli, napiste prosim zde do teto diskuse. Vsem Dekujeme!
Vazeni pratele,
dovoluji si Vam predstavit nekolik zmen a novinek na BXclubu:
* Nejvyznamejsi zmenou je uprava diskusniho fora. Nyni mate moznost si vybrat ze dvou stylu zobrazeni, Styl1 a Styl2. Styl1 je stary styl, ktery je pouzivan doposavad a je take vychozim nastavenim i pro neprihlasene uzivatele. Styl2 je novy styl, ktery by mel nabidnout vetsi prehlednost a orientaci v diskusnich tematech. Zmenu mezi stavajicim stylem a novym stylem muzete provest v Nastaveni systemu ve Vasem Uzivatelskem profilu, kde mate volbu Styl zobrazeni fora s vyberem Styl1/Styl2.
* Od teto chvile se take musite prihlasit, pokud chcete v diskusnim foru prispivat. Forum je i nadale otevrene pro cteni.
* Na hlavni strance diskusniho fora byla pridana pravidladiskusniho fora. Doporucujeme vsem si tyto pravidla procist!
* V diskusnim foru pribyly ikonky u uzivatelu, ktere znazornuji status uzivatele. Pokud ponechate kurzor mysi nad touto ikonkou, zobrazi se Vam popisek.
* Novy design interni BXposty.
* Opravena spousta chybicek, ktere ani nejsou videt :) Jako napriklad: spravne zobrazovani je-li je prispevek novy (New), prejmenovani nekterych nadpisu, spravne razeni uzivatelu v registru podle data registrace atd.
V pripade jakychkoliv problemu a chyb, ktere byste nasli, napiste prosim zde do teto diskuse. Vsem Dekujeme!
hail to the tief baby Jinymi slovy je to vsechno tiefova prace to je pro uplnost, aby si nekdo nemyslel ze je to moje prace
jinak diky kotiku
hail to the tief baby :) Jinymi slovy je to vsechno tiefova prace :) to je pro uplnost, aby si nekdo nemyslel ze je to moje prace :D
jinak diky kotiku ;)
doporucuji vsem vymazat chache prohlizece, popr. pouzit pro reload stranky ctrl+F5. Muze se stat, ze nektere zmeny do te doby nebudo viditelne
doporucuji vsem vymazat chache prohlizece, popr. pouzit pro reload stranky ctrl+F5. Muze se stat, ze nektere zmeny do te doby nebudo viditelne :)
No.. niektoré zmeny vnímam pozitívne, niektoré menej, ale stále tu nie je kolonka :"Odoslaná pošta", čo by som uvítal už véééľmi dávno... : )))
No.. niektoré zmeny vnímam pozitívne, niektoré menej, ale stále tu nie je kolonka :"Odoslaná pošta", čo by som uvítal už véééľmi dávno... : )))
beriem späť.. po pár prepínutiach medzi štýlmi, sa mi to tam už objavilo... : ))) aj keď trochu divoko, ale aspoň niečo...
beriem späť.. po pár prepínutiach medzi štýlmi, sa mi to tam už objavilo... : ))) aj keď trochu divoko, ale aspoň niečo...
no.. asi by to chcelo vysvetliť... mám zapnutý Štýl 1... Keď prídem kurzorom na menu Pošta, tak sa rozbalí-Napsat správu, Přijaté správy, ... potom prázdny riadok (ako keby tam nicč nebolo, vidno pozadie) a potom tam je riadok Odeslané správy... Na to sa už nedá ísť kurzorom, lebo to skôr ako tam nastavím myš zmizne...
Ale keď kliknem na Pošta, tak potom odkazy čo sú na stránke pošta idú OK, aj keď podstatne pomalšie, ako voľakedy : )))
Toť moje postrehy, snáď to helfne... Robí to už na druhom nezávislom kompe...
no.. asi by to chcelo vysvetliť... mám zapnutý Štýl 1... Keď prídem kurzorom na menu Pošta, tak sa rozbalí-Napsat správu, Přijaté správy, ... potom prázdny riadok (ako keby tam nicč nebolo, vidno pozadie) a potom tam je riadok Odeslané správy... Na to sa už nedá ísť kurzorom, lebo to skôr ako tam nastavím myš zmizne...
Ale keď kliknem na Pošta, tak potom odkazy čo sú na stránke pošta idú OK, aj keď podstatne pomalšie, ako voľakedy : )))
Toť moje postrehy, snáď to helfne... Robí to už na druhom nezávislom kompe...
diky za report, zda se ze v IE to dela tuto chybu kterou popisujes, ve Firefox to funguje normalne. Pokusime se to dat do kupy co nejdriv
Jinak s nastavenim stylu by to nemelo mit nic spolecneho. Styly slouzi jen pro forum.
diky za report, zda se ze v IE to dela tuto chybu kterou popisujes, ve Firefox to funguje normalne. Pokusime se to dat do kupy co nejdriv :)
Jinak s nastavenim stylu by to nemelo mit nic spolecneho. Styly slouzi jen pro forum. :)
měl bych výhrady k těm šedým a bílým pruhům u příspěvků. Je to daleko húř "čtitelné". Každý příspěvek je odskočenej nickem jako odstavec, tak proč ty pruhy. bez pruhů se to čte jako text odvrchu dolu, ale s pruhy si oko musí vždycky zaostřit a vyhledat ....
Podle mě je to rušivé a nepřináší to nic k lepšímu .
měl bych výhrady k těm šedým a bílým pruhům u příspěvků. Je to daleko húř "čtitelné". Každý příspěvek je odskočenej nickem jako odstavec, tak proč ty pruhy. bez pruhů se to čte jako text odvrchu dolu, ale s pruhy si oko musí vždycky zaostřit a vyhledat ....
Podle mě je to rušivé a nepřináší to nic k lepšímu .
Souhlasím s Patem. Díky těm pruhům jsem při čtení nějaký zmatený. Ze začátku jsem měl i problém se zorientovat, kde končí a kde začíná nový příspěvek...
Ale abych jenom nenadával: ty barevné ikony u nicku jsou geniální.
Souhlasím s Patem. Díky těm pruhům jsem při čtení nějaký zmatený. Ze začátku jsem měl i problém se zorientovat, kde končí a kde začíná nový příspěvek...
Ale abych jenom nenadával: ty barevné ikony u nicku jsou geniální.
hmm, diky za pripominky, zkousel jsem to trochu menit, ale momentalne me nic nenapada.
Meli byste nejaky navrh jak by to mohlo vypadat?
hmm, diky za pripominky, zkousel jsem to trochu menit, ale momentalne me nic nenapada.
Meli byste nejaky navrh jak by to mohlo vypadat?
Dlouho jsem tu nebyla a nestačím se divit Každopádně chválím, chválím a ještě jednou....
Dlouho jsem tu nebyla a nestačím se divit :-O Každopádně chválím, chválím a ještě jednou....
Sepleta:
to je divne, me to funguje bez problemu muzes to nejak vic rozvest?
Kanyza:
oba kluby pouzivaji stejny system, takze pri upravach se muze stat nekde chybicka.
Sepleta:
to je divne, me to funguje bez problemu :-O muzes to nejak vic rozvest?
Kanyza:
oba kluby pouzivaji stejny system, takze pri upravach se muze stat nekde chybicka.
alx: no dám napísať novú správu a bachne ma do C5 klubu.
ked dám doručené alebo odoslané funguje ok. tak isto už ked som v pošte a dám napísať správu tak ok.
len ked som napr. tu vo fóre a dám napísť správu tak do blbne.
alx: no dám napísať novú správu a bachne ma do C5 klubu.
ked dám doručené alebo odoslané funguje ok. tak isto už ked som v pošte a dám napísať správu tak ok.
len ked som napr. tu vo fóre a dám napísť správu tak do blbne.