Zdravim všecky. Chci se jen zeptat, jestli taky někomu zlobí inzerce jako mě...Zobrazí se mi maximálně 15 inzerátů a dál mě nepustí. Jsem v tom sám?
Zdravim všecky. Chci se jen zeptat, jestli taky někomu zlobí inzerce jako mě...Zobrazí se mi maximálně 15 inzerátů a dál mě nepustí. Jsem v tom sám?
Inzerátů se ti zobrazí tolik, kolik si nastavíš - viz. uživatelský profil-nastavení systému... Jinak starší inzeráty najdeš pak nahoře na liště, jak je inzerce...
Inzerátů se ti zobrazí tolik, kolik si nastavíš - viz. uživatelský profil-nastavení systému... Jinak starší inzeráty najdeš pak nahoře na liště, jak je inzerce... ;)
Ktere oddeleni inzerce ti zlobi konkretne?
Je mozne ze tam vice inzeratu neni, inzeraty starsi jak tri mesice jsou "automaticky" vymazany
Ktere oddeleni inzerce ti zlobi konkretne?
Je mozne ze tam vice inzeratu neni, inzeraty starsi jak tri mesice jsou "automaticky" vymazany
Když kliknu na inzerci, tak v kategorii "prodej auta" by mělo být nějakých 89 inzerátů a ukazuje to maximálně 15...
Když kliknu na inzerci, tak v kategorii "prodej auta" by mělo být nějakých 89 inzerátů a ukazuje to maximálně 15... :)
tyto cisla neodpovidaji zkutecnosti, do odstraneni problemu jsou odstraneny uplne. Diky za upozorneni.
tyto cisla neodpovidaji zkutecnosti, do odstraneni problemu jsou odstraneny uplne. Diky za upozorneni.