Chtěl bych touto cestou poprosit všechny,Ty co byly na 4 letní srazu a na Jarním srazu v Jižních Čechách – 2008 a měli ve svých fotoarchivech fotky kde by byl můj bratr .link.
zda by mi je mohli zaslat na email: imba1@seznam.cz
Bratr v prosinci zemřel a snažím se dát dohromady všechna fotky,co mohu sehnat.
Všem předem velice děkuji za ochotu
Díky Vil
Chtěl bych touto cestou poprosit všechny,Ty co byly na 4 letní srazu a na Jarním srazu v Jižních Čechách – 2008 a měli ve svých fotoarchivech fotky kde by byl můj bratr
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/1213790_4295447554b5b42256f24b.jpg
zda by mi je mohli zaslat na email: imba1@seznam.cz
Bratr v prosinci zemřel a snažím se dát dohromady všechna fotky,co mohu sehnat.
Všem předem velice děkuji za ochotu
Díky Vil
Ahoj Vile, koukal jsem, ale nikde jsem zadnou zatim nenasel. Na zminovanem sraze jsem vsak nebyl, takze nevim ani jestli jsem mel jinou prilezitost abych ho mel na fotce.
Jinak samozrejme uprimnou soustrast!
Ahoj Vile, koukal jsem, ale nikde jsem zadnou zatim nenasel. Na zminovanem sraze jsem vsak nebyl, takze nevim ani jestli jsem mel jinou prilezitost abych ho mel na fotce.
Jinak samozrejme uprimnou soustrast!
alx díky brácha byl se mnou poze na těchto 2 srazech velice si toho vážím a ještě jednou díky
alx díky brácha byl se mnou poze na těchto 2 srazech velice si toho vážím a ještě jednou díky
tak jsem to jeste jednou prolezl, ale nenassel jsem nic jineho nez foto ze 4. srazu, ktere jsou jiz ve fotogalerii, pokud by jsi nejakou z nich chtel v plne kvalite, tak napis ktera to je a nejak ti to poslu
tak jsem to jeste jednou prolezl, ale nenassel jsem nic jineho nez foto ze 4. srazu, ktere jsou jiz ve fotogalerii, pokud by jsi nejakou z nich chtel v plne kvalite, tak napis ktera to je a nejak ti to poslu :palec
alxi pokud by to elo tak to jsou ty tří fotky za sebou .link.
Díky Vil
alxi pokud by to elo tak to jsou ty tří fotky za sebou http://www.bxclub.cz/showpic.php?cc=19888025&cmain=1815965&oid=20167259&clang=cz
Díky Vil
Ahoj Vile, zrovna na těhto srazech jsme vůbec nefotili.. škoda A chtěla jsem popřát upřímnou soustrast
Ahoj Vile, zrovna na těhto srazech jsme vůbec nefotili.. škoda :( A chtěla jsem popřát upřímnou soustrast :(
To VIL-upřímná soustrast.
Jinak na srazíku jsem trochu fotil,ale Vaše foto nemám,spíše auta,poté mám ještě fotky (Omlouvám se,ale nevím již přesně nick) od Pokyho ? měl p406,a tam jste oba ,asi,ale jen zezadu,tak nevím.
To VIL-upřímná soustrast.
Jinak na srazíku jsem trochu fotil,ale Vaše foto nemám,spíše auta,poté mám ještě fotky (Omlouvám se,ale nevím již přesně nick) od Pokyho ? měl p406,a tam jste oba ,asi,ale jen zezadu,tak nevím.
diesel diky snažim se to dát dohromady ale zjistil jsem ze fotek bráchy mám sakra malo nějak s tim člověk nepočítal.
diesel diky snažim se to dát dohromady ale zjistil jsem ze fotek bráchy mám sakra malo nějak s tim člověk nepočítal.
V tom s tebou souhlasim,brachovo fotku mam snad jen jednu a to svateni pred cca deseti a segry nekdy pred dvaceti roky navic jediny ziju dveste .km od zbytku rodiny
V tom s tebou souhlasim,brachovo fotku mam snad jen jednu a to svateni pred cca deseti a segry nekdy pred dvaceti roky navic jediny ziju dveste .km od zbytku rodiny