Pod jakým názvem (příp. katalogové číslo) najdu v katalogu náhr. dílů tzv. kostku?
Kde najdu na auti bezpečnostní ventil (safety valve), brzdový válec (break control valve)
díky
Pod jakým názvem (příp. katalogové číslo) najdu v katalogu náhr. dílů tzv. kostku?
Kde najdu na auti bezpečnostní ventil (safety valve), brzdový válec (break control valve)
díky
koska by mala byt delic tlaku alebo tlakovy regulator,
bezpecnostny ventil je ten valec do ktoreho je nasrubovana 5ta koule a brzdovy valec je brzdovy valec ta vecicka hned naproti brzdovemu pedalu zo strany motora - je to valec do ktoreho ide spusta trubiciek
koska by mala byt delic tlaku alebo tlakovy regulator,
bezpecnostny ventil je ten valec do ktoreho je nasrubovana 5ta koule a brzdovy valec je brzdovy valec :) ta vecicka hned naproti brzdovemu pedalu zo strany motora - je to valec do ktoreho ide spusta trubiciek :)
No nastal maly problem s definiciou vyrazov, ventil signalizujuci nizky tlak v hydraulike je samozrejme pod brzdovym valcom na napravnici niekde primontovany - je to jedine vecicka prisrubovana k trubke do ktorej ide kabel. Ak sa toto v odbornom citroen zargone vola bezpecnostny ventil tak pardon ( pre mna je ventil nieco co prepusta/neprepusta ... toto len meria tlak ).
No nastal maly problem s definiciou vyrazov, ventil signalizujuci nizky tlak v hydraulike je samozrejme pod brzdovym valcom na napravnici niekde primontovany - je to jedine vecicka prisrubovana k trubke do ktorej ide kabel. Ak sa toto v odbornom citroen zargone vola bezpecnostny ventil tak pardon ( pre mna je ventil nieco co prepusta/neprepusta ... toto len meria tlak ).
A jejda vyzera ze som vazne dodnes zil v temnote a nevedomosti , bezpecnostny ventil naozaj odpaja vyskove korektory takze beriem spat takze bezpecnostny ventil je niekde pod brzdovym valcom na naprave smerom medzi napravou a kabinou.
A jejda vyzera ze som vazne dodnes zil v temnote a nevedomosti , bezpecnostny ventil naozaj odpaja vyskove korektory :) takze beriem spat :) takze bezpecnostny ventil je niekde pod brzdovym valcom na naprave smerom medzi napravou a kabinou.
Diky, uz mam trochu jasno.Tu kostku v katalogu nemuzu najit, nemate nekdo katalogovy list kostky?
Diky, uz mam trochu jasno.Tu kostku v katalogu nemuzu najit, nemate nekdo katalogovy list kostky?
malo by to byť "flow distributor valve".. kat. čislo - 95 589 765
ale to číslo nie som istý...
malo by to byť "flow distributor valve".. kat. čislo - 95 589 765
ale to číslo nie som istý...
V katalogu ta kostka vypada joko by nebyla rozebiratelna, ale podle navodu (Pat a Mat - rozebrani kostky) je tam sama pruzinka a o krouzek. Nevite cislo te tesnici sady? Pro vyndani kostky staci vypustit tlak a pak odpojit vsechny trubicky?
V katalogu ta kostka vypada joko by nebyla rozebiratelna, ale podle navodu (Pat a Mat - rozebrani kostky) je tam sama pruzinka a o krouzek. Nevite cislo te tesnici sady? Pro vyndani kostky staci vypustit tlak a pak odpojit vsechny trubicky?
To Tomass: Z katalogu nahr. dilu, nekde jsem ho stahnul, tusim u konkurence
To Tomass: Z katalogu nahr. dilu, nekde jsem ho stahnul, tusim u konkurence
citroen ma teraz novy soft celkom sikovny ..som v nom s tipkom v servise hladal kocecku ...kliknes, tuknes, vidis
citroen ma teraz novy soft celkom sikovny ..som v nom s tipkom v servise hladal kocecku ...kliknes, tuknes, vidis :)
A protoze na nasem klubu neni vuubec nic, davam primy odkaz na katalog .link. ale nic tam nehledejte, je tam jen vsechno
A protoze na nasem klubu neni vuubec nic, davam primy odkaz na katalog http://www.bxclub.cz/files/pdf/bx2_19.pdf ale nic tam nehledejte, je tam jen vsechno :-D
2 tomass: citroen nemá nič iného ako uvedený katalóg žiadny šikovný soft)
2 tomass: citroen nemá nič iného ako uvedený katalóg:-) žiadny šikovný soft:-)))
Tak pro upřesnění, samostatné sítka do kostky se prodávají, je to číslo 95 534 068 a stojí asi tak 149,- pro mne po slevě 127,- Kč/ kus. .link.
Dnes sem si je koupil
Tak pro upřesnění, samostatné sítka do kostky se prodávají, je to číslo 95 534 068 a stojí asi tak 149,- pro mne po slevě 127,- Kč/ kus.
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2134064_55.jpg
Dnes sem si je koupil :-)