Pytal som sa na precipovanie BX 1.9 GTi 16v a 8v.....tu je odpoved...asi idem setrit
Uprava uvedeneho automobilu je samozrejme mozna.
Priblizny narast vykonu je o 11k a 10Nm, cena upravy je 8.000Sk.
Upravuje sa software riadiacej jednotky motora, uprava trva priblizne tri
hodiny.
Upravou vozidla sa zmeni najviac priebeh krutiaceho momentu
motora, cim dosiahneme lepsiu pruznost motora, hlavne v nizsich otackach.
Tym padom bude jednoduchsie akcelerovanie s vozidlom, napriklad pri
predbiehani, a nebude potrebne preradenie nizsieho prevodoveho stupna, aby
bol dosiahnuty spravny krut. moment potrebny pre zrychlenie. S tym spojena
bude aj uspora pohonnych hmot, ktora bude zaznamenana v poklese priblizne
o pol az dva litre na 100km, v zavislosti od objemu motora.
Zivotnost motora je odvodena od spravania sa majitela k vozidlu, aj ked je
neupravene tak je mozne motor "znicit" aj po desat tisic kilometroch, uprava
sa vykonava v priemere od 70% do 100% zatazenia motora a nakolko vozidlo
jazdi zvacsa konstantnou rychlostou co je priblizne 50% zataze, jazdi na
originalne nastavenie, ale ked pozaduje vodic zrychlenie, vtedy je uz vykon
upraveny a poskytuje vodicovi maximum. Software je specialne vyvinuty tak,
aby bol motor setreny v maximalnej moznej miere aj napriek narastu vykonu a
zohladnuje konstrukcne moznosti motora a odvodenych sucasti motora ako
napr. prevodovky.
Na nami nainstalovany upravu poskytujeme neobmedzenu zaruku.
Upravu je mozne kedykolvek vratit do povodneho stavu a nieje ju mozne
identifikovat.
Po uprave vozidla sa vykona skusobna jazda, pri ktorej si zakaznik vyskusa
kvalitu nasej upravy, az potom za sluzbu zaplati.
V pripade akychkolvek otazok, nevahajte kontaktovat ma na tel. cisle 0905
611 421.
Na upravu je potrebne sa vopred objednat, staci vsak den - dva vopred.
Verim, ze som Vam poskytol dostatocne mnozstvo informacii
a budeme mat moznost urobit z Vas dalsieho spokojneho klienta znacky MM
racing.
S uctou / Best Regards Marek Mosny
--------------------------------------------------------------------------------
MM racing - chip tuning
Vrakunska cesta 22
821 06 Bratislava
tel/fax : +4212 4342 3495
gsm: +421 905 611 421
e-mail: mmracing@mmracing.sk
web: www.mmracing.sk
www.vykonauta.sk
Pytal som sa na precipovanie BX 1.9 GTi 16v a 8v.....tu je odpoved...asi idem setrit :-)
Uprava uvedeneho automobilu je samozrejme mozna.
Priblizny narast vykonu je o 11k a 10Nm, cena upravy je 8.000Sk.
Upravuje sa software riadiacej jednotky motora, uprava trva priblizne tri
hodiny.
Upravou vozidla sa zmeni najviac priebeh krutiaceho momentu
motora, cim dosiahneme lepsiu pruznost motora, hlavne v nizsich otackach.
Tym padom bude jednoduchsie akcelerovanie s vozidlom, napriklad pri
predbiehani, a nebude potrebne preradenie nizsieho prevodoveho stupna, aby
bol dosiahnuty spravny krut. moment potrebny pre zrychlenie. S tym spojena
bude aj uspora pohonnych hmot, ktora bude zaznamenana v poklese priblizne
o pol az dva litre na 100km, v zavislosti od objemu motora.
Zivotnost motora je odvodena od spravania sa majitela k vozidlu, aj ked je
neupravene tak je mozne motor "znicit" aj po desat tisic kilometroch, uprava
sa vykonava v priemere od 70% do 100% zatazenia motora a nakolko vozidlo
jazdi zvacsa konstantnou rychlostou co je priblizne 50% zataze, jazdi na
originalne nastavenie, ale ked pozaduje vodic zrychlenie, vtedy je uz vykon
upraveny a poskytuje vodicovi maximum. Software je specialne vyvinuty tak,
aby bol motor setreny v maximalnej moznej miere aj napriek narastu vykonu a
zohladnuje konstrukcne moznosti motora a odvodenych sucasti motora ako
napr. prevodovky.
Na nami nainstalovany upravu poskytujeme neobmedzenu zaruku.
Upravu je mozne kedykolvek vratit do povodneho stavu a nieje ju mozne
identifikovat.
Po uprave vozidla sa vykona skusobna jazda, pri ktorej si zakaznik vyskusa
kvalitu nasej upravy, az potom za sluzbu zaplati.
V pripade akychkolvek otazok, nevahajte kontaktovat ma na tel. cisle 0905
611 421.
Na upravu je potrebne sa vopred objednat, staci vsak den - dva vopred.
Verim, ze som Vam poskytol dostatocne mnozstvo informacii
a budeme mat moznost urobit z Vas dalsieho spokojneho klienta znacky MM
racing.
S uctou / Best Regards Marek Mosny
--------------------------------------------------------------------------------
MM racing - chip tuning
Vrakunska cesta 22
821 06 Bratislava
tel/fax : +4212 4342 3495
gsm: +421 905 611 421
e-mail: mmracing@mmracing.sk
web: www.mmracing.sk
www.vykonauta.sk
tycoonx zeptej se Jirko Sece, ten si delal chipy u Bitpower (daleko renomovanejsi firma nez nejaky mmracing)
Porid si plne programovatelnou ECU a pak zacni neco menit
tycoonx zeptej se Jirko Sece, ten si delal chipy u Bitpower (daleko renomovanejsi firma nez nejaky mmracing) :-)
Porid si plne programovatelnou ECU a pak zacni neco menit :-)
8000 za tých pár koníkov sú vyhodené peniaze. O to skôr, že pri celkovom výkone motora to nepoznáš a lepšie to odspodu nepotiahne. Keď si dáš motor do dobrého stavu, vyleštíš sanie, vyhodíš katalyzátor a pod., tak získaš rovnaký, ak nie väčší, prírastok výkonu, ako s týmto chiptuzingom.
O "úspore" detto... vyčisti si radšej pekne všetky kontakty a pomeraj či máš dobré čidlá a kabeláž.
V každom prípade, chiptuzing je až na poslednom mieste po ozajstnom tuningu motora. U nových áut to má zmysel preto, že sa vyrábajú napr. rôzne varianty červených íčiek líšiace sa iba programovaním. U BX v tom zmysel v tvojom prípade nevidím. Niečo iné bude samozrejme, keď ten motor skutočne vytuníš a toto bude už iba ako čerešnička na dorte. Taký ozajstný tuning bude ale o niečom inom, aj cenovo, takže by som sa skôr sústredil na ten technický stav
8000 za tých pár koníkov sú vyhodené peniaze. O to skôr, že pri celkovom výkone motora to nepoznáš a lepšie to odspodu nepotiahne. Keď si dáš motor do dobrého stavu, vyleštíš sanie, vyhodíš katalyzátor a pod., tak získaš rovnaký, ak nie väčší, prírastok výkonu, ako s týmto chiptuzingom.
O "úspore" detto... vyčisti si radšej pekne všetky kontakty a pomeraj či máš dobré čidlá a kabeláž.
V každom prípade, chiptuzing je až na poslednom mieste po ozajstnom tuningu motora. U nových áut to má zmysel preto, že sa vyrábajú napr. rôzne varianty červených íčiek líšiace sa iba programovaním. U BX v tom zmysel v tvojom prípade nevidím. Niečo iné bude samozrejme, keď ten motor skutočne vytuníš a toto bude už iba ako čerešnička na dorte. Taký ozajstný tuning bude ale o niečom inom, aj cenovo, takže by som sa skôr sústredil na ten technický stav :)
no, kdyz uz chces tunit, tak tun tim lidskym zpusobem, ze nejdriv to auto oprav.. Nejdriv napises, ze auto klesne dolu po par minutach a ted chces vyhodit 8tisic oknem, spis teda darovat je nejakemu sejdiri, co ti leda zvedne tlak na palivovym cerpadle, bude ti to vic zrat, trochu to pojede a ty budes uplne happy.
Uved auto do fajn stavu, dej mu filtr, poradny svicky, olej.. za to ti to auto bude daleko vdecnejsi, nez za nejaky pochybny chip.
no, kdyz uz chces tunit, tak tun tim lidskym zpusobem, ze nejdriv to auto oprav.. Nejdriv napises, ze auto klesne dolu po par minutach a ted chces vyhodit 8tisic oknem, spis teda darovat je nejakemu sejdiri, co ti leda zvedne tlak na palivovym cerpadle, bude ti to vic zrat, trochu to pojede a ty budes uplne happy.
Uved auto do fajn stavu, dej mu filtr, poradny svicky, olej.. za to ti to auto bude daleko vdecnejsi, nez za nejaky pochybny chip.
Ja len tak ked uz bude auto ok! Hydraulika je aj tak cela v ... minule sa zdvihol po 5 minutach a rozcukal sa asi interval 1s, ja viem 5 gula alebo daco vaazne..len tak som dostal tunerske myslienky lebo mi prisiel katalog
Ja len tak ked uz bude auto ok! Hydraulika je aj tak cela v ... minule sa zdvihol po 5 minutach a rozcukal sa asi interval 1s, ja viem 5 gula alebo daco vaazne..len tak som dostal tunerske myslienky lebo mi prisiel katalog
2 tycoonx:tvoje GTI ako tu písali ostatní sa chipovať neoplatí,ale ak by sa potreboval poradiť pri zmene niektorých konštrukčných prvkov kludne zavolaj mam kamoša,krotý by o tom niečo vedel
inak k tej tvojej hydraulike-ja som riešil tento problém a vyriešil som ho vymenou predného regulátora svetlej výšky/ak ti tak skoro cvaká a máš dobrú 5 gulu skús sa okrem tesnosti hydrauliky pozrieť aj na čerpadlo/
2darja:u nás v SR asi ani nie je BITpower,sú tu len 2 či 3 fyrmy čo robia chip tuning-1.mmracing,2.maxtdi,3...
2 tycoonx:tvoje GTI ako tu písali ostatní sa chipovať neoplatí,ale ak by sa potreboval poradiť pri zmene niektorých konštrukčných prvkov kludne zavolaj mam kamoša,krotý by o tom niečo vedel
inak k tej tvojej hydraulike-ja som riešil tento problém a vyriešil som ho vymenou predného regulátora svetlej výšky/ak ti tak skoro cvaká a máš dobrú 5 gulu skús sa okrem tesnosti hydrauliky pozrieť aj na čerpadlo/
2darja:u nás v SR asi ani nie je BITpower,sú tu len 2 či 3 fyrmy čo robia chip tuning-1.mmracing,2.maxtdi,3...