Nemáte někdo náhodou ponětí kde by se dala sehnat nová dvířka k přihrádce nahoře na palubce? Mám tam vylomené oba pantíky a jakmile Berušku dostanu trochu do otáček začne se ozývat od těchto dvířek rachot, že neslyším ani radio )
Nemáte někdo náhodou ponětí kde by se dala sehnat nová dvířka k přihrádce nahoře na palubce? Mám tam vylomené oba pantíky a jakmile Berušku dostanu trochu do otáček začne se ozývat od těchto dvířek rachot, že neslyším ani radio :-)))
Ahoj řeším ten samej problém, myslím že to bude slabý místo všech BXů.Suprový auto ale ty plasty zloběj.Já jsem tam nalepil pěnovky(těsnění do oken)stejně to rachotí.Tak to nechávám pootevřený a někdy když vezmu pořádnou díru tak to vylítne z pantíků a aspoň vím že si mám dávat pozor.Ale kdyby někdo věděl jak to vyřešit tak bych byl taky rád za radu.
Ahoj řeším ten samej problém, myslím že to bude slabý místo všech BXů.Suprový auto ale ty plasty zloběj.Já jsem tam nalepil pěnovky(těsnění do oken)stejně to rachotí.Tak to nechávám pootevřený a někdy když vezmu pořádnou díru tak to vylítne z pantíků a aspoň vím že si mám dávat pozor.Ale kdyby někdo věděl jak to vyřešit tak bych byl taky rád za radu.
Řešení je sehnat celý horní kastlík s funkčními dvířky a vyměnit celý kus, drží to na pár šroubech.
Řešení je sehnat celý horní kastlík s funkčními dvířky a vyměnit celý kus, drží to na pár šroubech.
No, taky se mi vylomil levý pantík, ale všechny kusy jsem našel uvnitř (včetně pružinky), tak jsem si jedno odpoledne pohrál s lepidlem a teď je to zase jako nové. Spíš ještě musím pořešit chybějící zoubek na tom uzavíracím systému této přihrádky - zavřít se to povede vždycky až na potřetí, až háček dorotuje zpět do správné polohy.
No, taky se mi vylomil levý pantík, ale všechny kusy jsem našel uvnitř (včetně pružinky), tak jsem si jedno odpoledne pohrál s lepidlem a teď je to zase jako nové. Spíš ještě musím pořešit chybějící zoubek na tom uzavíracím systému této přihrádky - zavřít se to povede vždycky až na potřetí, až háček dorotuje zpět do správné polohy.
Toto je notorický problém. Kedysi na starom BX to bolo rozpadnuté a už vtedy som sa dozvedel, že sa to láme všade. Teraz na Anthraxe to bolo pekné v celku, ale rozpadlo sa to pod mojou neobratnou rukou ... Vzhľadom na to, ako sú tam tie pružinky, raz, keď sa to rozsype, je to už naprd.
Keby niekto mal 1ks tohto kastlíku, mám záujem (BA a okolie)
Toto je notorický problém. Kedysi na starom BX to bolo rozpadnuté a už vtedy som sa dozvedel, že sa to láme všade. Teraz na Anthraxe to bolo pekné v celku, ale rozpadlo sa to pod mojou neobratnou rukou :) ... Vzhľadom na to, ako sú tam tie pružinky, raz, keď sa to rozsype, je to už naprd.
Keby niekto mal 1ks tohto kastlíku, mám záujem (BA a okolie)