NAzdar, na 16V se mi pomalu poroučí převodovka, mám ještě jednu z GTi, zkoušel někdo někdy záměnu? GTi má motor DFZ, 16V motor DFW. Tak nevím, jestli to jde nějak zbastlit.
NAzdar, na 16V se mi pomalu poroučí převodovka, mám ještě jednu z GTi, zkoušel někdo někdy záměnu? GTi má motor DFZ, 16V motor DFW. Tak nevím, jestli to jde nějak zbastlit.
Vsechny jsou stejne.... Udajne... Jirka pocital zoubky a dospel k nazoru, ze jsou stejne. Jedine, co je problem je zamena fr. zpatecky (+1) a nemecke zpatecky (6)...
Vsechny jsou stejne.... :-) Udajne... Jirka pocital zoubky a dospel k nazoru, ze jsou stejne. Jedine, co je problem je zamena fr. zpatecky (+1) a nemecke zpatecky (6)...
myslim ze su tam male rozdiely na direrenciali ale inak kludne men ... vobec to nepocitis
myslim ze su tam male rozdiely na direrenciali ale inak kludne men ... vobec to nepocitis
Tak zpátečky jsou obě stejně, tak až to zdechne, nabrousím šroubovák a jdu na to...
Tak zpátečky jsou obě stejně, tak až to zdechne, nabrousím šroubovák a jdu na to...:-))))