lidi zdarec myslite ze se da nejak vytunit bx break vzhledove zkousel jsem poslat na tuning cars fotky meho auta a oni mi odpovedeli ze co se tyce tuningu vzhledoveho maji akorat nalepky a je to auto se kterym se neda nic delat co myslite vychtel bych si poridit elektrony od ronalu nasel jsem jenom 5ti dirove nemam zajem o upravu motoru je to naftak a jeho spotreba mi velmi bohate vyhovuje muziku do auta taky ne je naslapana jenom ten vzhled poradte na koho se obratit diky
lidi zdarec myslite ze se da nejak vytunit bx break vzhledove zkousel jsem poslat na tuning cars fotky meho auta a oni mi odpovedeli ze co se tyce tuningu vzhledoveho maji akorat nalepky a je to auto se kterym se neda nic delat co myslite vychtel bych si poridit elektrony od ronalu nasel jsem jenom 5ti dirove nemam zajem o upravu motoru je to naftak a jeho spotreba mi velmi bohate vyhovuje muziku do auta taky ne je naslapana jenom ten vzhled poradte na koho se obratit diky
Je pravda, že kombajn má trochu neestetickú prdelku, ale to nie je dôvod k panike. Nárazníky do laku, nejaké pekné kolá a hneď uvidíš rozdiel. Poprípade pouvažuj o štvoroku - neviem ale akú máš farbu, nie na každú sa to hodí.
Práve naopak, na klasickom BXe je dizajn tak pekný, že sa dajú maximálne podtrhnúť bertoneovské línie. Nejaký extra tuning tomu skôr škodí. Kombíčko je presný opak, na pôvodnú kastlu je nasilu nalepená zadná časť, takže je čo vylepšovať a "maskovať"
No, keď sú už vianoce....
Je pravda, že kombajn má trochu neestetickú prdelku, ale to nie je dôvod k panike. Nárazníky do laku, nejaké pekné kolá a hneď uvidíš rozdiel. Poprípade pouvažuj o štvoroku - neviem ale akú máš farbu, nie na každú sa to hodí.
Práve naopak, na klasickom BXe je dizajn tak pekný, že sa dajú maximálne podtrhnúť bertoneovské línie. Nejaký extra tuning tomu skôr škodí. Kombíčko je presný opak, na pôvodnú kastlu je nasilu nalepená zadná časť, takže je čo vylepšovať a "maskovať" :)
Tak
Alu kola potrebujes v rozteci 4*108 tu mas link na priklady 4*108 .link. Tech kol je dost, vyber sice neni nejaky valny od lepsich znacek (momo etc) ale da se
Co se tuningu exterieru tyka Na auto muzes nalepit co chces, pokud to dopasujes, tady mas treba prahy (i s atestem) .link.
tady mas predni naraznik (kopie sportu) .link.
Myslim, ze kazde Bx vypada dobre na hlinikach s novym lakem.
Muzes poridit hromadu doplnku .link. jako radici paka, koberecky, precalounit interier treba do barvy vozu. Muzes se venovat instalaci audia (uzivatel kotik poradi .
Mas tolik moznosti...
Tak
Alu kola potrebujes v rozteci 4*108 tu mas link na priklady 4*108 http://www.e-pneumatiky.cz/AdvancedSearch.asp Tech kol je dost, vyber sice neni nejaky valny od lepsich znacek (momo etc) ale da se :-)
Co se tuningu exterieru tyka Na auto muzes nalepit co chces, pokud to dopasujes, tady mas treba prahy (i s atestem) http://www.mkkosa.cz/produkty/citro%EBn_bx,_rozsirene_prahy.22
tady mas predni naraznik (kopie sportu) http://www.mkkosa.cz/produkty/citro%EBn_bx,_predni_naraznik.21
Myslim, ze kazde Bx vypada dobre na hlinikach s novym lakem.
Muzes poridit hromadu doplnku http://tuning.autodoplnky.cz/?smid=703 jako radici paka, koberecky, precalounit interier treba do barvy vozu. Muzes se venovat instalaci audia (uzivatel kotik poradi ;-).
Mas tolik moznosti...
spectre ta klame
break vyzera velice fajn pozri si galeriu tuning tu na klube a uvidis co sa da vselico povymyslat ..folie prahy naraznik kolesa ..narazniky zrkadla do laku a je to
spectre ta klame :)
break vyzera velice fajn pozri si galeriu tuning tu na klube a uvidis co sa da vselico povymyslat ..folie prahy naraznik kolesa ..narazniky zrkadla do laku a je to :)
Kolego,mám taky break,zkus to auto nafotit,ať se můžu pokochat.Faktem je,že break má zadek ale úplně na hovno.Nicméně drobné úpravy ve své finální fázi někdy dělají divy.Podívej se na můj profil,třeba se ti něco z toho bude líbit..P.S. Taky dělám,co můžu..
Kolego,mám taky break,zkus to auto nafotit,ať se můžu pokochat.Faktem je,že break má zadek ale úplně na hovno.Nicméně drobné úpravy ve své finální fázi někdy dělají divy.Podívej se na můj profil,třeba se ti něco z toho bude líbit..P.S. Taky dělám,co můžu..
presne,alebo si tam moze hodit klasiku trochu upravi gti ckove kridlo,len tam hore sa nejake kridlo hodi
presne,alebo si tam moze hodit klasiku trochu upravi gti ckove kridlo,len tam hore sa nejake kridlo hodi
kup si normalni kridlo a dodelej tam treba 3. brzdove svetlo, ale ne ty ziletky, to je humus
kup si normalni kridlo a dodelej tam treba 3. brzdove svetlo, ale ne ty ziletky, to je humus :-)
U kol dej pozor na tzv. ET (vysazení - aby se Ti vešlo do kastle hlavně vzadu) a na středovou díru, BX ji má "větší než obvykle" (tuším 67 mm, fordy při stejné rozteči cca 64 mm a staré audiny kolem 57 mm.
U kol dej pozor na tzv. ET (vysazení - aby se Ti vešlo do kastle hlavně vzadu) a na středovou díru, BX ji má "větší než obvykle" (tuším 67 mm, fordy při stejné rozteči cca 64 mm a staré audiny kolem 57 mm.
Abych pravdu řekl, mně se zase víc líbí kombajn než hatchback a je to jen otázka vkusu. Ale pěknáí kola na udržovaném autě dělají divy vždycky a není třeba nic dodatečně přeplácávat... Samozřejmě co člověk - to názor.
Abych pravdu řekl, mně se zase víc líbí kombajn než hatchback a je to jen otázka vkusu. Ale pěknáí kola na udržovaném autě dělají divy vždycky a není třeba nic dodatečně přeplácávat... Samozřejmě co člověk - to názor.
zdravim ja měl kombajna z original upravou od firmy Posert.plasty vystrihane lemy,kola 205/15.auto je na špalcich majitel ho znicil.
zdravim ja měl kombajna z original upravou od firmy Posert.plasty vystrihane lemy,kola 205/15.auto je na špalcich majitel ho znicil.
lidi kridlo sem prozatim dal jenom nekteri tomu rikaji strisku na 5 dvereprahy taky uvazuji a kola ty sou krasne ale jenom sem narazil na 5 derovejinak sem v koncich je tak hnusne hranaty az je pekny
lidi kridlo sem prozatim dal jenom nekteri tomu rikaji strisku na 5 dvereprahy taky uvazuji a kola ty sou krasne ale jenom sem narazil na 5 derovejinak sem v koncich je tak hnusne hranaty az je pekny
tak kola sem našel,ale sám bych si z nich nevybral,ale každý má jinej vkus .link.
tak kola sem našel,ale sám bych si z nich nevybral,ale každý má jinej vkus http://www.pneustiskala.cz/search.asp
Ta ked uz mas kridlo je cas na zadne svetla ,trochu tuningu im nezaskodi,potom lizatko na zadny naraznik ..hm hm hm
Ta ked uz mas kridlo je cas na zadne svetla ,trochu tuningu im nezaskodi,potom lizatko na zadny naraznik ..hm hm hm