Zacalo mi auto viacej hucat. Chvilu nic, potom zacalo, zasa nic a tak stale dookola. Myslel som ze je to deravy vyfuk, bol som v nemeckom servise na kontrole a tam mi chlapik povedal ze vyfuk ja OK ale ze lozisko zadneho kolesa je KO. Vykalkuloval mi cenu 200 euro za jedno bez roboty, takze cca. 250 euro aj s robotou ak ratam ze to za hodinu bude hotove.
Mozem s tym jazdit dalej alebo je to kriticka chyba a musim calovat na drevo? Domov pojdem az na vianoce, takze tak 1500-2000 km este stihnem spravit kym sa dostanem na SK.
Aspon ze viem kde je chyba a nestalo ma to nic
Zacalo mi auto viacej hucat. Chvilu nic, potom zacalo, zasa nic a tak stale dookola. Myslel som ze je to deravy vyfuk, bol som v nemeckom servise na kontrole a tam mi chlapik povedal ze vyfuk ja OK ale ze lozisko zadneho kolesa je KO. Vykalkuloval mi cenu 200 euro za jedno bez roboty, takze cca. 250 euro aj s robotou ak ratam ze to za hodinu bude hotove.
Mozem s tym jazdit dalej alebo je to kriticka chyba a musim calovat na drevo? Domov pojdem az na vianoce, takze tak 1500-2000 km este stihnem spravit kym sa dostanem na SK.
Aspon ze viem kde je chyba a nestalo ma to nic :-)
Jazdit s tym mozes, poznam auto kde zadne kolo huci tak silne ze pomali nepocut motor ( a to je 1.9D ). Ale 250euro za jedno lozisko je hrozne moc, ja som svojeho casu daval tusim 1800 korun za cely naboj + hodina prace ...
Jazdit s tym mozes, poznam auto kde zadne kolo huci tak silne ze pomali nepocut motor ( a to je 1.9D ). Ale 250euro za jedno lozisko je hrozne moc, ja som svojeho casu daval tusim 1800 korun za cely naboj + hodina prace ...
Mne to na Anthraxovi hučí odkedy som ho kúpil a nejako to neriešim. Motor cez to nepočuť aj napriek deravému katalyzátoru. Na druhú stranu, má to úplne originálny tuzingový zvuk, čo viac chcieť, že?
Mne to na Anthraxovi hučí odkedy som ho kúpil a nejako to neriešim. Motor cez to nepočuť aj napriek deravému katalyzátoru. Na druhú stranu, má to úplne originálny tuzingový zvuk, čo viac chcieť, že? :-D
Jáaaj tak moment to nieje ložisko zadnej nápravy...ale náboja.
Teraz kamarát kupoval ložisko do zadu BX 4x4 a stálo 1100sk.
Ale on ho už fakt musel vymeniť lebo koleso doslova čaptalo.
Bacha aby sa ti niekde nerozsypalo načisto.Jaziť opatrne.
Jáaaj tak moment to nieje ložisko zadnej nápravy...ale náboja.
Teraz kamarát kupoval ložisko do zadu BX 4x4 a stálo 1100sk.
Ale on ho už fakt musel vymeniť lebo koleso doslova čaptalo.
Bacha aby sa ti niekde nerozsypalo načisto.Jaziť opatrne.