Co si myslite o novom zakone kolektivnej viny kde stat a OSA rozhodli ze sme vsetci zlodeji a budeme im platit poplatky ? Myslim tym novy "Autorsky poplatok".
Co si myslite o novom zakone kolektivnej viny kde stat a OSA rozhodli ze sme vsetci zlodeji a budeme im platit poplatky ? Myslim tym novy "Autorsky poplatok".
Stále málo, budem platit víc a více. V hospodě platím o 8tis ročně více než když jsem začínal. Mám smůlu, mě si najdou.
Stále málo, budem platit víc a více. V hospodě platím o 8tis ročně více než když jsem začínal. Mám smůlu, mě si najdou.
Ty ale aspon platis za nieco ... Ja som si dnes kupil pamatovu kartu do fotaku a zaplatil som OSE pretoze by som na tej karte mohol mat kradnutu hudbu ... tak som za tu hudbu pre istotu zaplatil. Takze som zaplatil autorsky poplatok za svoje fotky ktore si nafotim na svojom fotaku Inymi slovami platim pokutu za zlocin ktory mam moznost spachat. Bojim sa co sa stane ked si kupim kuchynsky noz ? Asi dostanem rovno 8 rokov natvrdo.
Ty ale aspon platis za nieco ... Ja som si dnes kupil pamatovu kartu do fotaku a zaplatil som OSE pretoze by som na tej karte mohol mat kradnutu hudbu ... tak som za tu hudbu pre istotu zaplatil. Takze som zaplatil autorsky poplatok za svoje fotky ktore si nafotim na svojom fotaku :-) Inymi slovami platim pokutu za zlocin ktory mam moznost spachat. Bojim sa co sa stane ked si kupim kuchynsky noz ? Asi dostanem rovno 8 rokov natvrdo.
Za to, co si vcera fotil, bys mel dostat pokutu od nejakeho moralniho uradu! Nejhorsi na tom je, ze bude hur... Takova horsi verze minority report.. pro jistotu te odsoudi predem, ale OSA bude kasirovat ne jen provinilce, ale pro jistotu vsechny
Za to, co si vcera fotil, bys mel dostat pokutu od nejakeho moralniho uradu!
Nejhorsi na tom je, ze bude hur... Takova horsi verze minority report.. pro jistotu te odsoudi predem, ale OSA bude kasirovat ne jen provinilce, ale pro jistotu vsechny :-D
nj co nadelas nejhorsi je ze se plati i za tiskarny a kopirky a vubec v podstate za vse na co se da neco ulozit (vyjimku ma snad jenom tuzka a papir ale videl bych to tak ze to je jen otazkou casu kdy to nekoho napadne zpoplatnit)
nj co nadelas nejhorsi je ze se plati i za tiskarny a kopirky a vubec v podstate za vse na co se da neco ulozit (vyjimku ma snad jenom tuzka a papir ale videl bych to tak ze to je jen otazkou casu kdy to nekoho napadne zpoplatnit)
tief pokud jsi něco nafotil jsi autor tak ti OSA asi něco šoupne. Jinak se neni čemu divit návrh na placení poplatků z TV pokud budeš odebírat proud, budeš platit at máš TV nebo ne. Zde jde především o blaho národa a pracujicího lidu. Proto se vláda stará aby jsme se měli stále lépe, takže až se budeš chtít nadechnout a někdo po tobě bude chtít dvacku tak se prosím tě nediv a zaplať .Vždyť si je platíme aby se o nás starali co nejlépe a mi neměli starosti a nebo nedej bože přemejšleli proč máme platit autorský poplatek za media kde máme své fotky,natočené video za dopis který jsi si napsal a právě vytiskl a možná pozdeji udělal kopi protožé jsi to zapoměl vytisknout 2x .Co ktomu říci je to zlodějna posvěcená státem a kdo že koho okrádá?
tief pokud jsi něco nafotil jsi autor tak ti OSA asi něco šoupne. Jinak se neni čemu divit návrh na placení poplatků z TV pokud budeš odebírat proud, budeš platit at máš TV nebo ne. Zde jde především o blaho národa a pracujicího lidu. Proto se vláda stará aby jsme se měli stále lépe, takže až se budeš chtít nadechnout a někdo po tobě bude chtít dvacku tak se prosím tě nediv a zaplať .Vždyť si je platíme aby se o nás starali co nejlépe a mi neměli starosti a nebo nedej bože přemejšleli proč máme platit autorský poplatek za media kde máme své fotky,natočené video za dopis který jsi si napsal a právě vytiskl a možná pozdeji udělal kopi protožé jsi to zapoměl vytisknout 2x .Co ktomu říci je to zlodějna posvěcená státem a kdo že koho okrádá?
taková demokracie je s prominutím víte na co , to tu moh zustat posranej komunismus
prostě někdo chce víc lovů no
taková demokracie je s prominutím víte na co , to tu moh zustat posranej komunismus :(
prostě někdo chce víc lovů no
ale rozhodně nechci říct že minulý režim byl lepší to ne! abz si někdo nemyslel, jen lidi co chtěj bohatnou jsou stale a budou
ale rozhodně nechci říct že minulý režim byl lepší to ne! abz si někdo nemyslel, jen lidi co chtěj bohatnou jsou stale a budou :(
ale rozhodně nechci říct že minulý režim byl lepší to ne! abz si někdo nemyslel, jen lidi co chtěj bohatnou jsou stale a budou
ale rozhodně nechci říct že minulý režim byl lepší to ne! abz si někdo nemyslel, jen lidi co chtěj bohatnou jsou stale a budou :(