Tak mam zasa problem, bol som v Svajci a prestal mi ist tachometer. Rozpojil som ten nahon a spodny sa otaca. Takze vrchny je zly. Tak som musel ist 800 km do Nemecka bez tachometra ). Mozem pouzit nejaky z vrakaca? Alebo mam kupit novy? Vie niekto cislo toho bazmeku, pod ktorym sa to objednava?
A ako mozem vratit tacho do "skutocnej" hodnoty? Pisem si kilometre a tankovanie a nerad by som si to pokazil.
Tak mam zasa problem, bol som v Svajci a prestal mi ist tachometer. Rozpojil som ten nahon a spodny sa otaca. Takze vrchny je zly. Tak som musel ist 800 km do Nemecka bez tachometra :-))). Mozem pouzit nejaky z vrakaca? Alebo mam kupit novy? Vie niekto cislo toho bazmeku, pod ktorym sa to objednava?
A ako mozem vratit tacho do "skutocnej" hodnoty? Pisem si kilometre a tankovanie a nerad by som si to pokazil.
Tak som chcel objednat horne lanko na tacho a tu v DE stoji 35€. To nechcem a nasiel som na vrakaci dobre za 5€. Este som to nenamontoval bo stale prsi, potom sa ozvem.
Este chcem spytat, ako mozem natocit tie kilometre ktore mi chybaju, t.j. dat kilometre do skutocnej hodnoty?
Nechcem ale rozoberat tacho a pouzit vrtacku sa mi tiez moc nechce
Tak som chcel objednat horne lanko na tacho a tu v DE stoji 35€. To nechcem a nasiel som na vrakaci dobre za 5€. Este som to nenamontoval bo stale prsi, potom sa ozvem.
Este chcem spytat, ako mozem natocit tie kilometre ktore mi chybaju, t.j. dat kilometre do skutocnej hodnoty?
Nechcem ale rozoberat tacho a pouzit vrtacku sa mi tiez moc nechce :-)
vrtačkou v klidu jen musíš pozvolna ne tam dát hned plnej cerest pokud nechceš rozdělat budík tam jde potom po rozdělání nastavit jaký koliv stav ale je to pakárna
vrtačkou v klidu jen musíš pozvolna ne tam dát hned plnej cerest pokud nechceš rozdělat budík tam jde potom po rozdělání nastavit jaký koliv stav ale je to pakárna