Zajímalo by mě, při čtení zpráv o prvním sněhu a prvních bouračkách na něm, zda už máte přezuto. Já se přiznám, že ne, ale asi na to co nejdřív vlítnu. když vidím to počasí
Zajímalo by mě, při čtení zpráv o prvním sněhu a prvních bouračkách na něm, zda už máte přezuto. Já se přiznám, že ne, ale asi na to co nejdřív vlítnu. když vidím to počasí :-o
Ja tiež nie,pred chvilou som šiel okolo pneuservisu,ty vole taká rada tam bola...
Ja tiež nie,pred chvilou som šiel okolo pneuservisu,ty vole taká rada tam bola...
Já přezul předevčírem a dnes už máme sníh, takže asi právě včas. Sám si přezouvám, takže fronty v pneuservisech mě netrápí ...
Já přezul předevčírem a dnes už máme sníh, takže asi právě včas. Sám si přezouvám, takže fronty v pneuservisech mě netrápí :-)...
jedno auto ma prezuto... druhe pujde na plechy asi taky Zacina asi fakt zima :-/
jedno auto ma prezuto... druhe pujde na plechy asi taky :-) Zacina asi fakt zima :-/
Já přehazoval kola na zimní už minulý výkend a nelituji,ráno bylo pěkně namrzlo .
Já přehazoval kola na zimní už minulý výkend a nelituji,ráno bylo pěkně namrzlo .
No já jsem přehodil kola za zimní už minulý týden.Nepřezouvám, mám disky na letní a disky na zimní gumy.Vpředu matador MP55, vzadu nový Barum Polaris 2odle mýho názoru je lepší mít vzadu větší vzorek než vpředu.A před týdnem v pneuservisu úplná paráda.Žádný fronty, jako dneska.
No já jsem přehodil kola za zimní už minulý týden.Nepřezouvám, mám disky na letní a disky na zimní gumy.Vpředu matador MP55, vzadu nový Barum Polaris 2:Podle mýho názoru je lepší mít vzadu větší vzorek než vpředu.A před týdnem v pneuservisu úplná paráda.Žádný fronty, jako dneska.
pokud budou v sobotu disky a prašule na dvě gumy tak přiští sobotu už bude celej obutej
pokud budou v sobotu disky a prašule na dvě gumy tak přiští sobotu už bude celej obutej
Já jsem si své nové obutí Brigestone Blizzak LM20 chtěl obout až příští týden,ale dnes ráno na tom ledě na dálnici,jsem těžce zalitoval,no občas se vyplatí uvěřit předpovědi počasí!!!!
Já jsem si své nové obutí Brigestone Blizzak LM20 chtěl obout až příští týden,ale dnes ráno na tom ledě na dálnici,jsem těžce zalitoval,no občas se vyplatí uvěřit předpovědi počasí!!!!
Ja prezouval minuly tyden v utery.Jsou tam Michelin Alpin.Dneska jsem videl najmosovce a jeli jak na letnakach
Ja prezouval minuly tyden v utery.Jsou tam Michelin Alpin.Dneska jsem videl najmosovce a jeli jak na letnakach :-D
Ja tam mam zimne este od minula ale nie kupil som si sportove zimne Matrix M7
Ja tam mam zimne este od minula :-) ale nie kupil som si sportove zimne Matrix M7
ja taky prezouvala na posledni chvili... ted ve ctvrtek...
to instalater: a zes ani nebrnkl, ty ostudo :-)
ja taky prezouvala na posledni chvili... ted ve ctvrtek...
Já ještě neobul ani letní. Na těch pár kilometrů, co přes léto autem najedu, to nemá ani smysl zimní sundavat. Co můžu, odlítám na kole nebo na motorce...
Já ještě neobul ani letní. Na těch pár kilometrů, co přes léto autem najedu, to nemá ani smysl zimní sundavat. Co můžu, odlítám na kole nebo na motorce...