Za mesic a pul se nam zase vsechno posune o rok Kdo vsechno se zucastni Posuvaci akce na Seci? Piti, jidlo, ohnostroj?
Za mesic a pul se nam zase vsechno posune o rok :-) Kdo vsechno se zucastni Posuvaci akce na Seci? Piti, jidlo, ohnostroj? :-)
Velkolepý ohňostroj mám již zakoupen, kdo máte chuť, neváhejte. Jsou zváni všichni, kteří se chtějí bavit a nemusí mít ani BX.
Velkolepý ohňostroj mám již zakoupen, kdo máte chuť, neváhejte. Jsou zváni všichni, kteří se chtějí bavit a nemusí mít ani BX.
Chuť zúčastnit se by byla, ale budu doma se štěňátkama, takže bohužel nepřijedu. Snad příští rok... Ale budu na všechny myslet, loňský ohňostroj byl ženiální!!!
Chuť zúčastnit se by byla, ale budu doma se štěňátkama, takže bohužel nepřijedu. Snad příští rok... Ale budu na všechny myslet, loňský ohňostroj byl ženiální!!! :-)
Samozřejmě, že je ženiální! Naviděnou na silvestru se těší všech Lemurů král Jelimán
Samozřejmě, že je ženiální! Naviděnou na silvestru se těší všech Lemurů král Jelimán :-)
když budu moct tak dorazim uvidíme jak na tom bude ručka po srážce s frézou
když budu moct tak dorazim uvidíme jak na tom bude ručka po srážce s frézou :)
Na 99,9 % jedu s vámi. Pokud nezasáhne mocná ruka nemilosrdného kapitalisty a já nebudu muset do práce
Na 99,9 % jedu s vámi. Pokud nezasáhne mocná ruka nemilosrdného kapitalisty a já nebudu muset do práce
Tak bohužel ruka mocného kapitalisty zasáhla a já Silvestra strávím zapojena do pracovního procesu (
Tak bohužel ruka mocného kapitalisty zasáhla a já Silvestra strávím zapojena do pracovního procesu :-((
Do Vaší srdeční banky na číslo účtu 2007 Vám uložíme 365 dní. Utraťte je za zdraví, lásku a štěstí. Šťastný nový rok, mnoho šťastných kilometrů a hlavně pohodu.
Dy.na a Scorpionns
Do Vaší srdeční banky na číslo účtu 2007 Vám uložíme 365 dní. Utraťte je za zdraví, lásku a štěstí. Šťastný nový rok, mnoho šťastných kilometrů a hlavně pohodu.
Dy.na a Scorpionns
tak do Nového roku jen to nejlepší ,boužel nemůžeme jet žena je v práci a ja si du lehnout pod citrouška,zlobí ho kostka.
tak do Nového roku jen to nejlepší ,boužel nemůžeme jet žena je v práci a ja si du lehnout pod citrouška,zlobí ho kostka.