No, zaparkovala to tam pěkně, rovně, ke zdi, to se jí musí nechat. Mě se to rčení "ženská za volantem - auto bez řidiče" moc nelíbí ( uznávám, že nejsem žádnej superpilot ) teda já bych asi takhle zaparkovat nedokázala, i kdybych se snažila.
No, zaparkovala to tam pěkně, rovně, ke zdi, to se jí musí nechat. Mě se to rčení "ženská za volantem - auto bez řidiče" moc nelíbí ( uznávám, že nejsem žádnej superpilot ) teda já bych asi takhle zaparkovat nedokázala, i kdybych se snažila.
22.01.2007 17:50 -
Re: Nechajte svoju zenu zaparkovat LOL
my porad resime, jak se ji to podarilo.. skoda, ze ta kamera neni o kousek natocena, clovek by videl, po cem to tam najela
my porad resime, jak se ji to podarilo.. skoda, ze ta kamera neni o kousek natocena, clovek by videl, po cem to tam najela :-)
22.01.2007 20:51 -
lucia:zas tak vtipný mi to nepřipadá.
btw:kdybys seděla v tom autobusu,tak spíše posereš než se budeš smát
lucia:zas tak vtipný mi to nepřipadá.
btw:kdybys seděla v tom autobusu,tak spíše posereš než se budeš smát
24.01.2007 09:40 -
Loser: ty si nejaky moralista ze ? ... v tomto kontexte nie je vtipne ani to prve video - ked vezmeme do uvahy penaznu skodu na tom prevratenom aute ... ja som sa teda nad tunelom pobavil - ludska blbost tohto typu ma vzdy pobavi
Loser: ty si nejaky moralista ze ? :-) ... v tomto kontexte nie je vtipne ani to prve video - ked vezmeme do uvahy penaznu skodu na tom prevratenom aute ... ja som sa teda nad tunelom pobavil - ludska blbost tohto typu ma vzdy pobavi
24.01.2007 14:48 -
tief,mě rozesmálo video první.mačkaly se plechy a způsob provedení byl jedinečný.u videa dva souhlasim s tou blbostí,ale situace byla o dost vážnější
tief,mě rozesmálo video první.mačkaly se plechy a způsob provedení byl jedinečný.u videa dva souhlasim s tou blbostí,ale situace byla o dost vážnější
25.01.2007 08:59 -
aby se panove moc nerechtali, tak tady je jeden zastupce muzskeho pokoleni, co parkuje .link.
aby se panove moc nerechtali, tak tady je jeden zastupce muzskeho pokoleni, co parkuje http://n-joy.cz/?uiqurl=1lohhicj0y4qu9yf :-)
26.01.2007 21:15 -
tak jsem se zaujetím zhlédl i tento příspěvek a buď je dotyčný řidič ale úplnej trotl,kterej ovšem nemohl projít úspěšně autoškolou,nebo je to prostě domluvený a má to působit jako zajímavej příspěvek..Druhá varianta se mě osobně zdá pravděpodobnější,protože pokud si dobře všimnete,je tam plná prdel místa i pro dvě auta.Tohle by byla stupidita nejhrubšího zrna,protože co je moc je moc.
tak jsem se zaujetím zhlédl i tento příspěvek a buď je dotyčný řidič ale úplnej trotl,kterej ovšem nemohl projít úspěšně autoškolou,nebo je to prostě domluvený a má to působit jako zajímavej příspěvek..Druhá varianta se mě osobně zdá pravděpodobnější,protože pokud si dobře všimnete,je tam plná prdel místa i pro dvě auta.Tohle by byla stupidita nejhrubšího zrna,protože co je moc je moc.