Ahoj, jde mi těžko zvedat víko od kufru ( kombík), tak bych chtěl vyměnit ty písty co to zvedají. Jaké mám koupit. U sedaček mám dřevěnou desku s reprákama, takže víko je o něco těžší. Díky za radu - vůbec se v tom nevyznam jak se to kupuje.
Ahoj, jde mi těžko zvedat víko od kufru ( kombík), tak bych chtěl vyměnit ty písty co to zvedají. Jaké mám koupit. U sedaček mám dřevěnou desku s reprákama, takže víko je o něco těžší. Díky za radu - vůbec se v tom nevyznam jak se to kupuje.
Ahoj,
neviem aké sú na kombíku, ale na hatchback sú dva typy. Na starších na jednom konci buď diera, alebo púzdro na guľový čap.
Ja mám dva páry tých s dierou, ale potreboval by som vymeniť práve tie na ten čap, takže zneužívam diskusiu, keby ich náhodou niekto mal, tak odkúpim, resp. vymením za ten druhý model
Ahoj,
neviem aké sú na kombíku, ale na hatchback sú dva typy. Na starších na jednom konci buď diera, alebo púzdro na guľový čap.
Ja mám dva páry tých s dierou, ale potreboval by som vymeniť práve tie na ten čap, takže zneužívam diskusiu, keby ich náhodou niekto mal, tak odkúpim, resp. vymením za ten druhý model :)
Pokud Ti jdou ztěžka nahoru, ale nepadají, i když mají větší zátěž, jak píščeš, tak bych to asi neřešil, škoda peněz... Horší, když Ti dveře padají neustále na hlavu....
Pokud Ti jdou ztěžka nahoru, ale nepadají, i když mají větší zátěž, jak píščeš, tak bych to asi neřešil, škoda peněz... Horší, když Ti dveře padají neustále na hlavu....
odpoj plato s reprakmi od dveri a mas vystarane nove vzpery nebudu dako citelne poznat si myslim
odpoj plato s reprakmi od dveri a mas vystarane :)nove vzpery nebudu dako citelne poznat si myslim