Neopravoval niekto odpadnutý kontakt z vyhrievania zadného skla? Letovať klasickou letovačkou to nejde, nedrží to. Viac nahriať to nechcem, bojím sa že sklo praskne.
Neskúšal to niekto nalepiť? Našiel som vodivé Elektropol, takže ak to niekto použil, nech poradí...jestli to funguje)
Neopravoval niekto odpadnutý kontakt z vyhrievania zadného skla? Letovať klasickou letovačkou to nejde, nedrží to. Viac nahriať to nechcem, bojím sa že sklo praskne.
Neskúšal to niekto nalepiť? Našiel som vodivé Elektropol, takže ak to niekto použil, nech poradí...jestli to funguje:-)))
Mám doma tiež Vraj funguje, neskúšal som. Ja s tým chcem opraviť prerušené pásiky.
Keby náhodou nefungovalo, odporúčajú zmiešať epoxid s jemným kovovým práškom a s tým.
Mám doma tiež ;) Vraj funguje, neskúšal som. Ja s tým chcem opraviť prerušené pásiky.
Keby náhodou nefungovalo, odporúčajú zmiešať epoxid s jemným kovovým práškom a s tým.
měděna páska s vodivím lepidlem,naletovat kontakt ,přilepit na sklo a pak přetřít elektrovodivím lakem EL-1,nebo se prodává opravná sada která obsahuje to samé,mě to tak funguje
měděna páska s vodivím lepidlem,naletovat kontakt ,přilepit na sklo a pak přetřít elektrovodivím lakem EL-1,nebo se prodává opravná sada která obsahuje to samé,mě to tak funguje
O letování na skle slyším poprvé - na menší poškození bohatě stačí opravná sada - měděná emulze ve skleničce s papírovým proužkem a štětečkem...
O letování na skle slyším poprvé - na menší poškození bohatě stačí opravná sada - měděná emulze ve skleničce s papírovým proužkem a štětečkem...
Lakmus čítaj poriadne. nejde o prerušenie, ale od skla sa odlepil ten kontakt na ktorom je faston nasunutý
Lakmus čítaj poriadne. nejde o prerušenie, ale od skla sa odlepil ten kontakt na ktorom je faston nasunutý
breznev jednodukšie bi to mal keby vymenil cele dvere bolo bi to rychlejšie
breznev jednodukšie bi to mal keby vymenil cele dvere bolo bi to rychlejšie
Zahodit celé zadní sklo. Za to vztekání s vodivým lakem to nestojí.
Překoná vaše představy.
Zahodit celé zadní sklo. Za to vztekání s vodivým lakem to nestojí.
Překoná vaše představy.
Nalepil som to chemoprénom a potom niekoľkokrát naniesol vodivú farbu na opravu vyhrievania skiel (bežne dostupná za cca 100,-Sk). Drží to a funguje to.
Výmena skla: musíš 2 krát sklo vyrezať, potom kúpiť lepidlo na lepenia autoskiel (500-1000) a byť šikovný pri nalepovaní robil som to a nie je to sranda.
Tá výmena zadných dverí je asi najelegantnejšia, ale v mojom prípade - ke´dže sa jedná o 16v s originál zadným krídlom asi trochu problematická.
Nalepil som to chemoprénom a potom niekoľkokrát naniesol vodivú farbu na opravu vyhrievania skiel (bežne dostupná za cca 100,-Sk). Drží to a funguje to.
Výmena skla: musíš 2 krát sklo vyrezať, potom kúpiť lepidlo na lepenia autoskiel (500-1000) a byť šikovný pri nalepovaní:-) robil som to a nie je to sranda.
Tá výmena zadných dverí je asi najelegantnejšia, ale v mojom prípade - ke´dže sa jedná o 16v s originál zadným krídlom asi trochu problematická:-).