ja bych netvrdil, že HDi je spolehlivějši. Tatka ma xantii 2,0HDi 81Kw 99 z D a vyměnil cose dalo, kamarad ma tensamejmotor ve 406 a už měnil klikovku - možnáje to schod nahod,ae sjedte si 1,9TDi 81Kw a 2,0HDi. Tdičko prostě líp táhne, připodobnil bych to třeba k 1,8TD. Kdežto to HDi má sice pořád stejnej zátah téměř ale bez klasickyho záběru turba kolem 2000/ot. jenže stálej zátáh je sice pěkný,ale je malej. Kdo má rád turbo efekt, řádskej zátah, tak sikoupí TDi. Hdi jedině z overbustem, jenže to je pěkně drahý, čili zase TDi.. Možná ty poslední HDi už jsou na tom líp,ale ty první kousky bych nebral ani zadarmo
ja bych netvrdil, že HDi je spolehlivějši. Tatka ma xantii 2,0HDi 81Kw 99 z D a vyměnil cose dalo, kamarad ma tensamejmotor ve 406 a už měnil klikovku - možnáje to schod nahod,ae sjedte si 1,9TDi 81Kw a 2,0HDi. Tdičko prostě líp táhne, připodobnil bych to třeba k 1,8TD. Kdežto to HDi má sice pořád stejnej zátah téměř ale bez klasickyho záběru turba kolem 2000/ot. jenže stálej zátáh je sice pěkný,ale je malej. Kdo má rád turbo efekt, řádskej zátah, tak sikoupí TDi. Hdi jedině z overbustem, jenže to je pěkně drahý, čili zase TDi.. Možná ty poslední HDi už jsou na tom líp,ale ty první kousky bych nebral ani zadarmo
Prvni tdi by si taky nebral ani nahodov ze ? Hdi je buducnost, tdi je minulost ( aj ked slusne rozvinuta ) ... nenadrmo aj lutofi firobca fositiel prechadza na comon rail. Hdi v C5kach su uz vybavene overburstom, taka 2.2 je dokonca dvojturbo ... a posledne generacie 100kw 2.0hdi je proste mnam motor .. samozrejme nevravim o 2.7hdi - vlajkovej lodi motorov PSA ..
Prvni tdi by si taky nebral ani nahodov ze ? Hdi je buducnost, tdi je minulost ( aj ked slusne rozvinuta ) ... nenadrmo aj lutofi firobca fositiel prechadza na comon rail. Hdi v C5kach su uz vybavene overburstom, taka 2.2 je dokonca dvojturbo :) ... a posledne generacie 100kw 2.0hdi je proste mnam motor .. samozrejme nevravim o 2.7hdi - vlajkovej lodi motorov PSA ..
Loser: opytaj sa kamarata ze ked si zeniem ECU s nosnej rakety Proton ci tiez ziskam jej vykon Taky vykon Proton M, - 9469.1 kN ... to by bolo slusne na sprinty na 400metrov
Loser: opytaj sa kamarata ze ked si zeniem ECU s nosnej rakety Proton ci tiez ziskam jej vykon :) Taky vykon Proton M, - 9469.1 kN ... to by bolo slusne na sprinty na 400metrov :)
Právě jsem se snažil zařídit papíry na jedno postarší auto ´82. Celkem by to nebyl problém, ale ve francouskejch papírech nebylo číslo schválení pro provoz ve Francii. (což je podmínka zápisu do registru v ČR) Díky tomu je to prakticky nemožné. Další možnost jít přez státní zkušebnu a řádově za stovky tisíc si nechat auto schválit pro provoz v ČR. Takže to dám na veteránský papíry a nemusím nic řešit.
Právě jsem se snažil zařídit papíry na jedno postarší auto ´82. Celkem by to nebyl problém, ale ve francouskejch papírech nebylo číslo schválení pro provoz ve Francii. (což je podmínka zápisu do registru v ČR) Díky tomu je to prakticky nemožné. Další možnost jít přez státní zkušebnu a řádově za stovky tisíc si nechat auto schválit pro provoz v ČR. Takže to dám na veteránský papíry a nemusím nic řešit.
a co takhle 2,1 TD bude za slusny prachy a rozhodne lepsi nez nejaky TDi.
jinam mam 2 kamarady (tuzery) co maji Golf 3 a oba jenom rvou penize do motoru.......
a co takhle 2,1 TD bude za slusny prachy a rozhodne lepsi nez nejaky TDi.
jinam mam 2 kamarady (tuzery) co maji Golf 3 a oba jenom rvou penize do motoru.......
2,0HDi 100Kw neni nic neobvykleho. Co treba motory 2,0DCi (150 a 170HP),2,0 TDI DPF (170HP) a dalsi motory.. Proste citroenum chbi pruznost, vykon ve vznetovych motorech. Kdyz vemu rok 1988 a motor 1,8TD 90HP,tak na tehdejsi dobu motor pomer objem/vykon byl nejlepsi na svete. Jenze donedavna v PSA nebyly ty správný "pily", který by byly na silnicich schopny konkurovat nemeckym a jinym automobilkam. V jednu dobu melo Citroen v CXku nejvykonejsi diesel motor na svete. Ja jsem jenom rad, ze s motorem 2,2HDi a bi-turbo je castecny navrat k tradicni historii. Jenze ty motory jsou ted novy a majitelum BXka dosti vzdaleny. A dostupna Xantie ma HDi od rok 98 - 01 v jeste ne dost solidni kvalite. C5ky v 2,2HDi jsou jeste pres 200tis..
2,0HDi 100Kw neni nic neobvykleho. Co treba motory 2,0DCi (150 a 170HP),2,0 TDI DPF (170HP) a dalsi motory.. Proste citroenum chbi pruznost, vykon ve vznetovych motorech. Kdyz vemu rok 1988 a motor 1,8TD 90HP,tak na tehdejsi dobu motor pomer objem/vykon byl nejlepsi na svete. Jenze donedavna v PSA nebyly ty správný "pily", který by byly na silnicich schopny konkurovat nemeckym a jinym automobilkam. V jednu dobu melo Citroen v CXku nejvykonejsi diesel motor na svete. Ja jsem jenom rad, ze s motorem 2,2HDi a bi-turbo je castecny navrat k tradicni historii. Jenze ty motory jsou ted novy a majitelum BXka dosti vzdaleny. A dostupna Xantie ma HDi od rok 98 - 01 v jeste ne dost solidni kvalite. C5ky v 2,2HDi jsou jeste pres 200tis..:-(
Vratime se zpet k prepisu auta, nebos i zalozte jine tema na Tdi x HDi!
pokud chci pruznost, nekoupim si diesla...
Vratime se zpet k prepisu auta, nebos i zalozte jine tema na Tdi x HDi!
no co vim, tak s tim prihlasovanim se to hodne lisi, nejlepsi je se predem zajit zeptat co a jak na STK kam s tim pak pujdes a domluvit se. Kamaradovi jsme nedavno dotahli BMW a jen s tim sel na STK tam to auto popsali a udelali STK + emise a s papirem z STK dosel na dopravku a tam mu to zapsali, ale co sem cetl, tak se to fakt hodne ruzni, jinak ten prepis se vsim vsudy stal do 6ti tisic
no co vim, tak s tim prihlasovanim se to hodne lisi, nejlepsi je se predem zajit zeptat co a jak na STK kam s tim pak pujdes a domluvit se. Kamaradovi jsme nedavno dotahli BMW a jen s tim sel na STK tam to auto popsali a udelali STK + emise a s papirem z STK dosel na dopravku a tam mu to zapsali, ale co sem cetl, tak se to fakt hodne ruzni, jinak ten prepis se vsim vsudy stal do 6ti tisic
Ahoj Misa 89 Nevim co tam je anejde mi to rozkliknout,ale předpokládám podle smajlika že tam je na fotce ten motor!?Porad prosím jak to otevřít-nejsem expert přes počítače-spíš analfabet!Nebo to tady hod nekam jako normalní fotku!já to prostě nerozlousknu!
Ahoj Misa 89 Nevim co tam je anejde mi to rozkliknout,ale předpokládám podle smajlika že tam je na fotce ten motor!?Porad prosím jak to otevřít-nejsem expert přes počítače-spíš analfabet!Nebo to tady hod nekam jako normalní fotku!já to prostě nerozlousknu!
Misa 89 myslíš že to sem dáš?Nebo mi poradíš jak ten obrázek otevřít?Ja jsem moc zvědavej jak vypadá ten 2,0 TDI!!Něco s tím udělej abych se taky přiučil,ale spíš pobavil!
Misa 89 myslíš že to sem dáš?Nebo mi poradíš jak ten obrázek otevřít?Ja jsem moc zvědavej jak vypadá ten 2,0 TDI!!Něco s tím udělej abych se taky přiučil,ale spíš pobavil!