Porád mi to háže anglickou úvodní stránku (zbytek je česky) a páč anglicky neumím, nemohu najít stránku s ftipama. Tož ho hážu tu:
Vysoce Vážený pane prezidente, obracím se na Vás s prosbou o zproštění povinné vojenské služby vzhledem k obtížné rodinné situaci, ve které se nalézám: Mám 24 let a oženil jsem se s vdovou ve věku 44 let. Má manželka má dceru ve věku 25 let; shodou okolností se stalo, že s touto dcerou mé manželky se oženil můj otec, čímž se stal mým zetěm, neboť si vzal mou dceru.V této souvislosti je má dcera zároveň i mou macechou. Mé manželce a mně se v lednu narodil syn; toto dítě je bratrem manželky mého otce, tedy jeho švagrem. Zároveň, jakožto bratr mé macechy, je i mým strýcem, to znamená, ze můj syn je mým strýcem. Manželka mého otce, tedy má dcera, porodila na Velikonoce chlapce, který je zároveň mým bratrem, neboť je synem mého otce, a zároveň i vnukem, protože je synem dcery mé manželky.Jsem tudíž bratrem svého vnuka a vzhledem k tomu, že jsem manželem tchyně otce tohoto dítěte, jsem tedy v postavení otce svého otce a zároveň i bratrem jeho syna. Jsem tedy sám sobě dědečkem. Z těchto důvodů Vás, vážený pane prezidente, prosím o zproštění vojenské služby, neboť, jak známo, zákon nedovoluje povolávat do armády zároveň dědečka, otce i syna z jedné rodiny. Věřím, pane prezidente, že projevíte pochopení pro mou situaci.
Porád mi to háže anglickou úvodní stránku (zbytek je česky) a páč anglicky neumím, nemohu najít stránku s ftipama. Tož ho hážu tu: :-)
Vysoce Vážený pane prezidente, obracím se na Vás s prosbou o zproštění povinné vojenské služby vzhledem k obtížné rodinné situaci, ve které se nalézám: Mám 24 let a oženil jsem se s vdovou ve věku 44 let. Má manželka má dceru ve věku 25 let; shodou okolností se stalo, že s touto dcerou mé manželky se oženil můj otec, čímž se stal mým zetěm, neboť si vzal mou dceru.V této souvislosti je má dcera zároveň i mou macechou. Mé manželce a mně se v lednu narodil syn; toto dítě je bratrem manželky mého otce, tedy jeho švagrem. Zároveň, jakožto bratr mé macechy, je i mým strýcem, to znamená, ze můj syn je mým strýcem. Manželka mého otce, tedy má dcera, porodila na Velikonoce chlapce, který je zároveň mým bratrem, neboť je synem mého otce, a zároveň i vnukem, protože je synem dcery mé manželky.Jsem tudíž bratrem svého vnuka a vzhledem k tomu, že jsem manželem tchyně otce tohoto dítěte, jsem tedy v postavení otce svého otce a zároveň i bratrem jeho syna. Jsem tedy sám sobě dědečkem. Z těchto důvodů Vás, vážený pane prezidente, prosím o zproštění vojenské služby, neboť, jak známo, zákon nedovoluje povolávat do armády zároveň dědečka, otce i syna z jedné rodiny. Věřím, pane prezidente, že projevíte pochopení pro mou situaci.
Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště.
Do města na příslušné úřady půjde liška, ta je dost fikaná, všechna potřebná potvrzení a povolení rychle vyřídí... řekla si zvířátka. A tak tedy liška šla. Přešel den, dva, týden, měsíc a po měsíci se liška vrací se stáhnutým ocasem a celá zničená říká - 35 potvrzení mám, jen to 36 - poslední se mi už vyřídit nepodařilo.
Tak se do města vydá medvěd. Ten jako nejsilnější v lese určitě zařídí, abychom tu měli sídliště - přemýšlela zvířátka. Přešel den, dva, týden, měsíc a po měsíci se medvěd celý stresovaný a vyhublý vrací a říká - 35 potvrzení mám, jen to 36 - poslední se mi už vyřídit nepodařilo.
Zvířátka se už pomalu smiřují s tím, že dál budou bydlet v podmínkách, nedůstojných pro zvířata v 21. stolení, když tu najednou řekne oslíček: já bych to zkusil vyřídit! Ostatní zvířátka se začnou smát a říkají: Ani liška se svým intelektem a ani medvěd z pozice moci to nedokázali vyřídit, už jen ty to dokážeš! Ale oslík se těmito řečmi nedal odradit a vydal se do města.
Za tři dny se zvířátka vzbudila kvůli velkému ruchu a vidí, jak už z dálky jde osel a mává všemi potvrzeními. Za zády mu jedou bagry, jeřáby, nákladní auta s pískem apod. Zvířátka se nestačí divit a ptají se osla, jak se mu to podařilo vyřídit. Velmi jednoduše - říká osel. Přijdu na úřad, otevřu první dveře - spolužák, druhé dveře - spolužák, třetí dveře - spolužák...
Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště.
Do města na příslušné úřady půjde liška, ta je dost fikaná, všechna potřebná potvrzení a povolení rychle vyřídí... řekla si zvířátka. A tak tedy liška šla. Přešel den, dva, týden, měsíc a po měsíci se liška vrací se stáhnutým ocasem a celá zničená říká - 35 potvrzení mám, jen to 36 - poslední se mi už vyřídit nepodařilo.
Tak se do města vydá medvěd. Ten jako nejsilnější v lese určitě zařídí, abychom tu měli sídliště - přemýšlela zvířátka. Přešel den, dva, týden, měsíc a po měsíci se medvěd celý stresovaný a vyhublý vrací a říká - 35 potvrzení mám, jen to 36 - poslední se mi už vyřídit nepodařilo.
Zvířátka se už pomalu smiřují s tím, že dál budou bydlet v podmínkách, nedůstojných pro zvířata v 21. stolení, když tu najednou řekne oslíček: já bych to zkusil vyřídit! Ostatní zvířátka se začnou smát a říkají: Ani liška se svým intelektem a ani medvěd z pozice moci to nedokázali vyřídit, už jen ty to dokážeš! Ale oslík se těmito řečmi nedal odradit a vydal se do města.
Za tři dny se zvířátka vzbudila kvůli velkému ruchu a vidí, jak už z dálky jde osel a mává všemi potvrzeními. Za zády mu jedou bagry, jeřáby, nákladní auta s pískem apod. Zvířátka se nestačí divit a ptají se osla, jak se mu to podařilo vyřídit. Velmi jednoduše - říká osel. Přijdu na úřad, otevřu první dveře - spolužák, druhé dveře - spolužák, třetí dveře - spolužák...
Nemate zakazane cookies ?
Inak staci si v browseri nastavit preferovany language na CZ resp. SK a malo by to aj bez cookies fungovat spravne.
Nemate zakazane cookies ?
Inak staci si v browseri nastavit preferovany language na CZ resp. SK a malo by to aj bez cookies fungovat spravne.
Král má tři dcery. Příde za ním první z nich a říká "Tati proč se jmenuji Růženka?" Otec odpoví "No to je tak že když si byla malá tak ti spadnul lístek růže na čelíčko, tak proto." Příde druhá a říká "Tati proč se jmenuji Fialka?" otec odpoví: "No to je tak, že když si byla eště malá tak ti spadnul lístek fialky do kolíbky." Příde třetí Cihelka a řiká "Hůééáááéééé"
Král má tři dcery. Příde za ním první z nich a říká "Tati proč se jmenuji Růženka?" Otec odpoví "No to je tak že když si byla malá tak ti spadnul lístek růže na čelíčko, tak proto." Příde druhá a říká "Tati proč se jmenuji Fialka?" otec odpoví: "No to je tak, že když si byla eště malá tak ti spadnul lístek fialky do kolíbky." Příde třetí Cihelka a řiká "Hůééáááéééé"
tief nemám zakázané a preferenci jazyka jsem nenašel
Prijde cigan na policejni stanici: "Chci se nechat prejmenovat!"
"A jak se jmenujete?" pta se policajt.
"Dezo Kokotar."
"No to se vam nedivim, ze se chcete nechat prejmenovat. A jaka jmeno byste
chtel?"
"Jozo Kokotar."
tief nemám zakázané a preferenci jazyka jsem nenašel :(
Prijde cigan na policejni stanici: "Chci se nechat prejmenovat!"
"A jak se jmenujete?" pta se policajt.
"Dezo Kokotar."
"No to se vam nedivim, ze se chcete nechat prejmenovat. A jaka jmeno byste
chtel?"
"Jozo Kokotar."
Anglicky: Windows Altavista - "WOW"
Česky: Windows Hasta la vista - "Kurvafix!"
Anglicky: Windows Altavista - "WOW"
Česky: Windows Hasta la vista - "Kurvafix!"
ma uz niekto windovs vista? stoji asi 13 litrof ,prave ju zhanam ,potva to asi mesiac chce este niekto?
ma uz niekto windovs vista? stoji asi 13 litrof ,prave ju zhanam ,potva to asi mesiac chce este niekto?
Indiáni zabloudí v poušti.
Po prvním dni, kdy jsou opravdu unavení praví náčelník jinému indiánovi: ˝Vystřel, třeba nás někdo uslyší!˝
Nikdo se neozve tak pokračují dál.
Další den, když už sotva jdou a nemají co pít, praví náčelní opět tomu indiánovi: ˝Vystřel, třeba nás někdo uslyší!˝
Nikdo se opět neozval.
Takhle to pokračuje další dva dny.
Když už se indiáni plazí z posledních sil po zemi praví zase náčelník tomu indiánovi: ˝Vystřel, třeba nás někdo uslyší!˝
Indián odpoví: ˝Nemůžu došly mi šípy!!
Indiáni zabloudí v poušti.
Po prvním dni, kdy jsou opravdu unavení praví náčelník jinému indiánovi: ˝Vystřel, třeba nás někdo uslyší!˝
Nikdo se neozve tak pokračují dál.
Další den, když už sotva jdou a nemají co pít, praví náčelní opět tomu indiánovi: ˝Vystřel, třeba nás někdo uslyší!˝
Nikdo se opět neozval.
Takhle to pokračuje další dva dny.
Když už se indiáni plazí z posledních sil po zemi praví zase náčelník tomu indiánovi: ˝Vystřel, třeba nás někdo uslyší!˝
Indián odpoví: ˝Nemůžu došly mi šípy!!
TycoonX nemám, kamoš je má, je spokojen (nevím proč, když každou chvilu nadává, jak sou na hovno, jak musí šecko hledat a nic tam není...)
V Kosicich na nadrazi se ozve z rozhlasu:
"Tururu, Tururu, na tretiu kolej prijede za hodinu rychlik z Bratislavy."
Dlouho se nic nedeje a pak se zase ozve:
"Tururu, tururu, tururu na tretiu kolej prijede za stvrt hodiny rychlik z
Bratislavy."
Zase se nic nedeje a pak se ozve:
"Tururu, tururu, za styri minuty prijede rychlik z Bratislavy."
Za ctyri minuty se opravdu pririti rychlik na nadrazi, narazi na rouru,
vykoleji, vagony jsou po celem nadrazi, spousta mrtvych... a z nadrazniho
rozhlasu se ozve:
"Vy somari, ked som vam uz trikrat povedal, ze mate odnest z koleji tu
ruru!"
TycoonX nemám, kamoš je má, je spokojen (nevím proč, když každou chvilu nadává, jak sou na hovno, jak musí šecko hledat a nic tam není...) :-)
V Kosicich na nadrazi se ozve z rozhlasu:
"Tururu, Tururu, na tretiu kolej prijede za hodinu rychlik z Bratislavy."
Dlouho se nic nedeje a pak se zase ozve:
"Tururu, tururu, tururu na tretiu kolej prijede za stvrt hodiny rychlik z
Bratislavy."
Zase se nic nedeje a pak se ozve:
"Tururu, tururu, za styri minuty prijede rychlik z Bratislavy."
Za ctyri minuty se opravdu pririti rychlik na nadrazi, narazi na rouru,
vykoleji, vagony jsou po celem nadrazi, spousta mrtvych... a z nadrazniho
rozhlasu se ozve:
"Vy somari, ked som vam uz trikrat povedal, ze mate odnest z koleji tu
ruru!"
Prezident Bush to ma male. Exprezident Clinton to ma prumerne. Arnold
Schwarzenegger to ma velke. Madonna to nema. Papez to ma, ale nepouziva to.
Co je to?
...............Prijmeni.
Petaosmdesatileta starenka si da rande s devadesatiletym stareckem, a kdyz se
vrati, vypravi: "Predstavte si, trikrat jsem mu musela dat facku!"
"To byl tak nadrzenej?"
"Ne, ale myslela jsem si, ze uz je mrtvej."
Kolik programatoru z Microsoft je treba na vymenu zarovky?
Zadnyho, prohlasi tmu za standard.
"Ja mam chripku, pane doktore."
"Tak co sem lezete, chlape, jeste ji od vas chytim!"
Prezident Bush to ma male. Exprezident Clinton to ma prumerne. Arnold
Schwarzenegger to ma velke. Madonna to nema. Papez to ma, ale nepouziva to.
Co je to?
...............Prijmeni.
Petaosmdesatileta starenka si da rande s devadesatiletym stareckem, a kdyz se
vrati, vypravi: "Predstavte si, trikrat jsem mu musela dat facku!"
"To byl tak nadrzenej?"
"Ne, ale myslela jsem si, ze uz je mrtvej."
Kolik programatoru z Microsoft je treba na vymenu zarovky?
Zadnyho, prohlasi tmu za standard.
"Ja mam chripku, pane doktore."
"Tak co sem lezete, chlape, jeste ji od vas chytim!"