Cúvam si tak pekne asi v v rýchlosti 10km/h a zrazu len chrrrr a bum. Ostal som stáť na mieste, vo vodičových dverách ryha a vidím taký betón trčiaci zo zeme (zastavilo sa to o koleso).
Idem si tak ďalej, vytočený, že som si to oškrel a pozerám, že mi to nejako silno vybáča a volant musím držať nakrivo. Zjavne som si to do.... Poradí niekto čo mám pozrieť ako prvé, alebo to mám ísť rovno nechať zošrotovať?
Cúvam si tak pekne asi v v rýchlosti 10km/h a zrazu len chrrrr a bum. Ostal som stáť na mieste, vo vodičových dverách ryha a vidím taký betón trčiaci zo zeme (zastavilo sa to o koleso).
Idem si tak ďalej, vytočený, že som si to oškrel a pozerám, že mi to nejako silno vybáča a volant musím držať nakrivo. Zjavne som si to do.... :( Poradí niekto čo mám pozrieť ako prvé, alebo to mám ísť rovno nechať zošrotovať?
yarik nevypozoroval som zatiaľ nič. anthrax stojí smutne pred domom a čaká na spasenie. najbližšie sa na to asi budem môcť pozrieť až cez víkend
yarik nevypozoroval som zatiaľ nič. anthrax stojí smutne pred domom a čaká na spasenie. najbližšie sa na to asi budem môcť pozrieť až cez víkend :(
Šep to budem testovať ako prvé. Síce opticky krivo nevyzerá, ale raz som už mal aj sadu pneumatík, ktoré zo záhadných príčin ťahali do strany, takže tam sa asi dosť výrazne prejavia aj milimetre.
Šep to budem testovať ako prvé. Síce opticky krivo nevyzerá, ale raz som už mal aj sadu pneumatík, ktoré zo záhadných príčin ťahali do strany, takže tam sa asi dosť výrazne prejavia aj milimetre.