Tak me ted napada, co vlastne delame mimo BX Tim nechci naznacit, ze BX neni hezky konicek, ale urcite se to neda provozovat porad
Tak me ted napada, co vlastne delame mimo BX:-) Tim nechci naznacit, ze BX neni hezky konicek, ale urcite se to neda provozovat porad:-)
BX je nutnost
jinak dělám všechno možný.stavim,kopu,sypu,vozim,montuju,rozebírám,koumám...... lol
BX je nutnost :-)
jinak dělám všechno možný.stavim,kopu,sypu,vozim,montuju,rozebírám,koumám...... :-) lol
Ja jsem tohle zalozila umyslne, protoze jsem zjistila, ze krom psa a muze je BX jedinym konickem...:-/
Na letnim srazu se ten zpev zmeni, to mi ver :-D
Ja jsem tohle zalozila umyslne, protoze jsem zjistila, ze krom psa a muze je BX jedinym konickem...:-/
.... je toho móóóc.... Od druhých dvou plecháčků přes motorku,psa,kolo až po .... pomstu frrrrancouzů...haha. Rozhodně jsem ještě nezažil, co je nuda a a ni nezávidím těm, co ano, asi bych se ukousal k smrti...
.... je toho móóóc.... Od druhých dvou plecháčků přes motorku,psa,kolo až po .... pomstu frrrrancouzů...haha. Rozhodně jsem ještě nezažil, co je nuda a a ni nezávidím těm, co ano, asi bych se ukousal k smrti...
no, k BX počítám ještě XMko a pak máme 2 činčilky a 3 psy. V létě kolo a pískovny. Taky čtu Stephena Kinga. Je fakt, že se moc nenudim.
no, k BX počítám ještě XMko a pak máme 2 činčilky a 3 psy. V létě kolo a pískovny. Taky čtu Stephena Kinga. Je fakt, že se moc nenudim.
Mimo XM sú to autá všeobecne,renovácia veteránov-motoriek a zamozrejme dobré pivo s kamrátmi
Mimo XM sú to autá všeobecne,renovácia veteránov-motoriek a zamozrejme dobré pivo s kamrátmi ;)
No u mě je to PC, práce, děti, četba a .... no to raději snad ani psát nebudu
No u mě je to PC, práce, děti, četba a .... no to raději snad ani psát nebudu :-)
okrem BX ešte varenie, pečenie a domáce práce ...a ešte by som zabudol: práca je mojim hobby)
okrem BX ešte varenie, pečenie a domáce práce:-)))) ...a ešte by som zabudol: práca je mojim hobby:-)))
Tak,teď jsem se poprvé usadil do svého nového kanclu,který je můůůůj a tak mám dobrou náladu.Takže,koníčků je hodně,ale díky mé pracovní době není na spoustu z nich čas.No,ale když se najde,tak je to samo BX...pak dlouho nic,pak zase BX a zbytek je internet,horolezectví a pak samozřejmě sobotní restarty v podobě posezení s přáteli nad něčím hodně dobrým,jako je 12%Budvárek,Marlboro,sem tam Irská whisky a dobrá hudba.A to je tak všechno,co bych vám řekl o válce ve Vientamu.Kotyk
Tak,teď jsem se poprvé usadil do svého nového kanclu,který je můůůůj a tak mám dobrou náladu.Takže,koníčků je hodně,ale díky mé pracovní době není na spoustu z nich čas.No,ale když se najde,tak je to samo BX...pak dlouho nic,pak zase BX a zbytek je internet,horolezectví a pak samozřejmě sobotní restarty v podobě posezení s přáteli nad něčím hodně dobrým,jako je 12%Budvárek,Marlboro,sem tam Irská whisky a dobrá hudba.A to je tak všechno,co bych vám řekl o válce ve Vientamu.Kotyk
BX už dlouho nemám-takže v první řadě motorka-viz profil ,s ní spojený cestování-hrady,zámky,čsl. pohraniční opevnění...teda když na to zbydou penízky :-/ Pak ještě muzika,sci-fi psaná i filmová.To že si zajdu na pivo nepovažuju za koníček,ale za samozřejmost )
BX už dlouho nemám-takže v první řadě motorka-viz profil ;-) ,s ní spojený cestování-hrady,zámky,čsl. pohraniční opevnění...teda když na to zbydou penízky :-/ Pak ještě muzika,sci-fi psaná i filmová.To že si zajdu na pivo nepovažuju za koníček,ale za samozřejmost :-)))
Bx už nemám,Xantii považuji za samozřejmost.Moje celoživotní láska je železnice a můj koníček-modelová zahradní železnice velikost G,rozchod 45mm viz.profil.Je jako ženská,krásná,rozmarná a stojí hodně peněz...
Bx už nemám,Xantii považuji za samozřejmost.Moje celoživotní láska je železnice a můj koníček-modelová zahradní železnice velikost G,rozchod 45mm viz.profil.Je jako ženská,krásná,rozmarná a stojí hodně peněz...