TycoonX New Re: Můj BX GTi 16v 10/04/07 08:49
Darja dal ho do fora tak sa kecá ne?
To sice jo, ale toto vse je OT, coz znamena mimo tema. Myslim ze Houmr se tu nechtel bavit o tom kdo jak ma rad sve bx a jestli by ho prodaval ci ne I ma zprava nahore byla tak trochu OT
TycoonX New Re: Můj BX GTi 16v 10/04/07 08:49
Darja dal ho do fora tak sa kecá ne?
To sice jo, ale toto vse je OT, coz znamena mimo tema. ;) Myslim ze Houmr se tu nechtel bavit o tom kdo jak ma rad sve bx a jestli by ho prodaval ci ne :) I ma zprava nahore byla tak trochu OT ;)
Nepatří toto do inzerátů? Když to už dal do diskuse, ať se slintá. V černé barvě bych ho bral.
Nepatří toto do inzerátů? Když to už dal do diskuse, ať se slintá. V černé barvě bych ho bral.
One is not enough...
Já bych zas potřeboval jednoho v růžový... co ty na to, Houmr?
One is not enough... :-D
Já bych zas potřeboval jednoho v růžový... ;) co ty na to, Houmr? :D
a já bych si vzal brzdový koutouče teda pokud maj aspon ty tři milimetry heheehhehe
a já bych si vzal brzdový koutouče teda pokud maj aspon ty tři milimetry heheehhehe
Jírko ,mám opačný problém.Mám 2 BX16V ale jen jeden funkční motor.Pokud někdo ví o dobrém motoru,tak mě prosím pískněte,dík.
Jírko ,mám opačný problém.Mám 2 BX16V ale jen jeden funkční motor.Pokud někdo ví o dobrém motoru,tak mě prosím pískněte,dík.
Petrik, když mě budeš chvili přemlouvat, tak to asi rozložím a motor bude už konečně tvůj
Petrik, když mě budeš chvili přemlouvat, tak to asi rozložím a motor bude už konečně tvůj :-)