Tak co nevidět budu kupovat nové letní gumy 185/60 R14. Na nejlevnejsipneu.cz jsou za slusnou cenu 930,- za kus. Jsou i levnejsi ale ty znacky neznam. Muzete mi neco doporucit? Ne ale nejaky Michelin EXALTO za 2500,- kus
Tak co nevidět budu kupovat nové letní gumy 185/60 R14. Na nejlevnejsipneu.cz jsou za slusnou cenu 930,- za kus. Jsou i levnejsi ale ty znacky neznam. Muzete mi neco doporucit? Ne ale nejaky Michelin EXALTO za 2500,- kus:-)
ja ti odporucim moje nechces? nokiany Nre 185/65
nove stoja tusim niekde som pozeral 1600cca kus ...a mal som aj Bridgestone B391 tiez 185/65 dobre gumy ale tiez nevydrzia vsetko ,resp. aspon ta jedna ten kamen neprekusla ..diera na palec v nej ostala
ja ti odporucim moje nechces? :) nokiany Nre 185/65
nove stoja tusim niekde som pozeral 1600cca kus ...a mal som aj Bridgestone B391 tiez 185/65 dobre gumy ale tiez nevydrzia vsetko ,resp. aspon ta jedna ten kamen neprekusla :)) ..diera na palec v nej ostala :)
hej NRe ...celorocne na nich pisu dobre gumy... ja som to pisal asi v Sk takze cena sedi mam ich aj v profile aj tie bridgestone boli fajn
hej NRe ...celorocne na nich pisu dobre gumy... ja som to pisal asi v Sk takze cena sedi :) mam ich aj v profile aj tie bridgestone boli fajn
Zalezi aj od toho ako vela a kde jazdis, ked mas auto na denne courani par km do prace, par km domov a o vikendu na chatu, tak je to vlastne uplne jedno.
Zalezi aj od toho ako vela a kde jazdis, ked mas auto na denne courani par km do prace, par km domov a o vikendu na chatu, tak je to vlastne uplne jedno.
Já jezdím na Kléber Dynaxer 195/65/14, naprostá spokojenost, cena cca 1500,-za kus.
Já jezdím na Kléber Dynaxer 195/65/14, naprostá spokojenost, cena cca 1500,-za kus.
Ja mam AVON ZV3 ... vloni byly za cca 1200 a jsem 100% spokojeny... malo se sjizdi, dobre drzi i pri nizsich teplotach a vodu taky berou skvele...
Ja mam AVON ZV3 ... vloni byly za cca 1200 a jsem 100% spokojeny... malo se sjizdi, dobre drzi i pri nizsich teplotach a vodu taky berou skvele... :)
Ja mam Pirelli P3000 uz 2 roky a denne jezdim...zadne opotrebeni a daji se porad sehnat...Velmi dobre sedi,s vodou je to v pohode a auto pekne drzi
Ja mam Pirelli P3000 uz 2 roky a denne jezdim...zadne opotrebeni a daji se porad sehnat...Velmi dobre sedi,s vodou je to v pohode a auto pekne drzi