ještě jsem si vzpomněl na jeden dotázeček. Občas se mi správně nevrátí brzdy a výrazně to zpomaluje auto, ale stačí zastavit, párkrát sešlápnout brzdový pedál a vše je ok. Stalo se mi to asi tak třikrát během měsíce a půl. Netušíte čím by to mohlo být?
ještě jsem si vzpomněl na jeden dotázeček. Občas se mi správně nevrátí brzdy a výrazně to zpomaluje auto, ale stačí zastavit, párkrát sešlápnout brzdový pedál a vše je ok. Stalo se mi to asi tak třikrát během měsíce a půl. Netušíte čím by to mohlo být?
Dela ti to jen jedna strana nebo obe? Casto to totiz take byvaji zarezle a zadrene bowdeny rucni brzdy! Nejlepe vymenit a bude pokoj
Dela ti to jen jedna strana nebo obe? Casto to totiz take byvaji zarezle a zadrene bowdeny rucni brzdy! Nejlepe vymenit a bude pokoj ;)
no jestli jedna strana nebo obe to nevim.. to nepoznam. ale treba zadni pravy brzdovy kotouc jsem ted i s destickama menil a byl tam zarezly ten valecek co tlaci na desticky (ale jen na jedny strane..) ted uz je ok. druhe kolo budu menit asi za mesic a uvidime pak.
no jestli jedna strana nebo obe to nevim.. :-D to nepoznam. ale treba zadni pravy brzdovy kotouc jsem ted i s destickama menil a byl tam zarezly ten valecek co tlaci na desticky (ale jen na jedny strane..) ted uz je ok. druhe kolo budu menit asi za mesic a uvidime pak. ;-)