dalsi dotaz, snad uz zase na chvili posledni - kdyz odemykam nebo zamykam, tak to (na muj vkus) hodne na hlas zavrci. Delaji to i vase BXka? nejde to nekde promazat nebo odstranit? protoze v porovnani s Renaultem 19 nebo 25 je to hruza. Renaultici jen tak decentne cvaknou . Diky
dalsi dotaz, snad uz zase na chvili posledni - kdyz odemykam nebo zamykam, tak to (na muj vkus) hodne na hlas zavrci. Delaji to i vase BXka? nejde to nekde promazat nebo odstranit? protoze v porovnani s Renaultem 19 nebo 25 je to hruza. Renaultici jen tak decentne cvaknou . Diky
Moje beruška také zavrčí, ale na rozdíl od R21 a R19, které jsem také vlastnila je tento centrál vždy spolehlivý
Moje beruška také zavrčí, ale na rozdíl od R21 a R19, které jsem také vlastnila je tento centrál vždy spolehlivý :-)
mne to bucha tak ten central ako keby som vzdy pri tom do dveri kopol aspon viem aj uchom ze je zamknute
mne to bucha tak ten central ako keby som vzdy pri tom do dveri kopol :))aspon viem aj uchom ze je zamknute
kamaratovi to robilo tiez na felde.. chyba jednotky centralu pripiekla motorčeky a zhorelo jedno vinutie..dali sme motorčeky z čínskych autíčok
kamaratovi to robilo tiez na felde.. chyba jednotky centralu pripiekla motorčeky a zhorelo jedno vinutie..dali sme motorčeky z čínskych autíčok
aha, takze se nekde zacnu koukat po moturkach a musim dat za pravdu, ze BX je prvni auto, u ktereho central funguje tak, ze zamknu a jdu, a ne jako renaulti ze zamknu a obejdu auto a manualne dozmaknu co se nepovedlo.
aha, takze se nekde zacnu koukat po moturkach ;-) a musim dat za pravdu, ze BX je prvni auto, u ktereho central funguje tak, ze zamknu a jdu, a ne jako renaulti ze zamknu a obejdu auto a manualne dozmaknu co se nepovedlo. :-D