Zajimalo by mne, jakeho vyrobce volite pri nakupu prednich stabilizatoru (kosti). Ktere byste doporucili ...?
V Elitu jsem nasel stabilizator od firmy SWAG za 3841,- Ma vyznam kupovat takto drahy stabilizator? Je jeho kvalita opravdu odpovidajici cene? Nebo se vice vyplati poridit "levnejsi" od LEMFÖRDER za 1474,- ?? Anebo DELPHI za 1740,- z Autokelly ci SASIC z Autobenexu za 1527,- ??
Predem dik za nazory
Zajimalo by mne, jakeho vyrobce volite pri nakupu prednich stabilizatoru (kosti). Ktere byste doporucili ...?
V Elitu jsem nasel stabilizator od firmy SWAG za 3841,- Ma vyznam kupovat takto drahy stabilizator? Je jeho kvalita opravdu odpovidajici cene? Nebo se vice vyplati poridit "levnejsi" od LEMFÖRDER za 1474,- ?? Anebo DELPHI za 1740,- z Autokelly ci SASIC z Autobenexu za 1527,- ?? :D
Predem dik za nazory ;)
Libore, osobně dávám Lemfördery, které jsou osazeny např do Xantií jako originály (a myslím, že byly i na BX). Protože většinu dílů beru od Benexu, dávám Sasic (je to Lemforder v pytlíčku Sasic a nemám starosti- závoz 2x denně a cena téměř stejná, v nákupu nižší než z Elitu).
Libore, osobně dávám Lemfördery, které jsou osazeny např do Xantií jako originály (a myslím, že byly i na BX). Protože většinu dílů beru od Benexu, dávám Sasic (je to Lemforder v pytlíčku Sasic a nemám starosti- závoz 2x denně a cena téměř stejná, v nákupu nižší než z Elitu).
Kdyz budes v tom elitu kup mi taky jednu kost a taky oba silentbloky na rameno kdyz budou mit
Kdyz budes v tom elitu kup mi taky jednu kost a taky oba silentbloky na rameno kdyz budou mit :)
Ja dam HART za 475Sk. Ked vydrzia polovicu zivotosti tych drahsich,vzdy sa mi to oplati. Kua ale 4tis za cap do auta je celkom aj dost,najma ked ide o 'párový orgán' Idealna bude asi stredna cesta, asi te Lem...er. V elite ale neber RTS.
Ja dam HART za 475Sk. Ked vydrzia polovicu zivotosti tych drahsich,vzdy sa mi to oplati. Kua ale 4tis za cap do auta je celkom aj dost,najma ked ide o 'párový orgán':-( Idealna bude asi stredna cesta, asi te Lem...er. V elite ale neber RTS.
jj LEMFÖRDER jsou ok, RTS jsou sračky a SWAG je zbytečně předraženej vím o čem mluvím prodával jsem to
jj LEMFÖRDER jsou ok, RTS jsou sračky a SWAG je zbytečně předraženej vím o čem mluvím prodával jsem to :)
Diky moc, zkusim ty LEMFÖRDERy, doted jsem jezdival na SIDEMech a vetsinou jsem je menil tak jednou z 20tis
Diky moc, zkusim ty LEMFÖRDERy, doted jsem jezdival na SIDEMech a vetsinou jsem je menil tak jednou z 20tis :)