ahoj, spis bych chtel tenhle prispevek venovat jako radu. Jel jsem si takhle do prahy za taťkou, projeli jsme prahu a kdyz jsme se zase vraceli na puvodni misto, odkud jsem mel pokracovat zpet do Usti n. L., tak cca 10 km pred nim se mi objevil slaboulinky kour uvnitr auta - jenze to absolutne nebylo citit, tak jsem si rikal, ze to je asi prach. No a tata ridil a rika, ze mi tam blika STOP, tak jsem uz zvaznel, protoze jsem si elektriku dal doporadku, jak si mozna nektewri pamatuji z mych predchozich prispevku LOL a pochvilce zacala svitit kontrolka brzd (!). Hned jsme nastesti zastavili u pumpy. Kapalina tekla, to uz asi tusite, jenze jsme nemohli vypatrat odkud. Po dalsim hledani jsme objevili, ze caka primo z matky u trubicky od hyd. cerpadla. Co k tomu dodat? Vozim si nahradni asi metrovou trubicku, kdyby se neco takhle podelalo, jenze tam na miste sem zjistil, ze ta sviňucha je tlustejsi. ;-( Po dvou hodinach vymysleni jsme sundali klíňák z cerpadla, vratili trubicku a jeli. Ano, jeli.. bez posilovace, uplne dole bez hydrauliky a nebrzdilo to. Ted uz se tomu smeju, ale pred tim mi to vtipny neprislo. Abych to zkratil, dojel jsem takhle (sam) z prahy az do usti n. l. uplne v pohode, vic jak 100 po dalnici sem nejel. jedinej problem byl primo v Usti, kde mame blby silnice a skrtal jsem zasterkama o zem, ale nic se nestalo. jen to byl neprijemny pocit.
Takze pro vsechny, kdyz se vam podela tahleta nejdulezitejsi hydr. trubka, odpojte hydr. cerpadlo a OPATRNE jedte a u krizovatek dobrzdujte motorem. Jde to.
A posledni vec, chtel bych moc podekovat LOSERovi, ktery mi shodou okolnosti dalsi den napsal (je z Chlumce - kousek od Usti n. l.) a strelil mi tuhletu hadicku, pomohl mi ji tam dat a odvzdusnit to, sam bych to nezvladl. A vubec mi rekl hodne rad k citronkovi. Takze Jirko, dekuju
ahoj, spis bych chtel tenhle prispevek venovat jako radu. Jel jsem si takhle do prahy za taťkou, projeli jsme prahu a kdyz jsme se zase vraceli na puvodni misto, odkud jsem mel pokracovat zpet do Usti n. L., tak cca 10 km pred nim se mi objevil slaboulinky kour uvnitr auta - jenze to absolutne nebylo citit, tak jsem si rikal, ze to je asi prach. No a tata ridil a rika, ze mi tam blika STOP, tak jsem uz zvaznel, protoze jsem si elektriku dal doporadku, jak si mozna nektewri pamatuji z mych predchozich prispevku LOL a pochvilce zacala svitit kontrolka brzd (!). Hned jsme nastesti zastavili u pumpy. Kapalina tekla, to uz asi tusite, jenze jsme nemohli vypatrat odkud. Po dalsim hledani jsme objevili, ze caka primo z matky u trubicky od hyd. cerpadla. Co k tomu dodat? Vozim si nahradni asi metrovou trubicku, kdyby se neco takhle podelalo, jenze tam na miste sem zjistil, ze ta sviňucha je tlustejsi. ;-( Po dvou hodinach vymysleni jsme sundali klíňák z cerpadla, vratili trubicku a jeli. Ano, jeli.. bez posilovace, uplne dole bez hydrauliky a nebrzdilo to. Ted uz se tomu smeju, ale pred tim mi to vtipny neprislo. Abych to zkratil, dojel jsem takhle (sam) z prahy az do usti n. l. uplne v pohode, vic jak 100 po dalnici sem nejel. jedinej problem byl primo v Usti, kde mame blby silnice a skrtal jsem zasterkama o zem, ale nic se nestalo. jen to byl neprijemny pocit.
Takze pro vsechny, kdyz se vam podela tahleta nejdulezitejsi hydr. trubka, odpojte hydr. cerpadlo a OPATRNE jedte a u krizovatek dobrzdujte motorem. Jde to. ;-)
A posledni vec, chtel bych moc podekovat LOSERovi, ktery mi shodou okolnosti dalsi den napsal (je z Chlumce - kousek od Usti n. l.) a strelil mi tuhletu hadicku, pomohl mi ji tam dat a odvzdusnit to, sam bych to nezvladl. A vubec mi rekl hodne rad k citronkovi. Takze Jirko, dekuju :)
02.05.2007 19:30 -
Re: ktera trubicka na aute je ta nejdulezitejsi? :-D
Co k tomu dodat, ale jet 100 s autem které se huře ovládá a skoro nebrzdí ???
Co k tomu dodat, ale jet 100 s autem které se huře ovládá a skoro nebrzdí ???
02.05.2007 21:25 -
Uplně na stejnou závadu jsem dojel na sraz na Seč 2005!Tam ji koupil od Roberta a na spanilé jízdě mi prozměnu prasknula membrána na podtlakovém ovládání turba,takže mi letěla nafta do sání!Byl to víkend jako prase!A bez trubky jsem dojel z Měřína až na Seč!!Chvílema to byl opravdu adrenalínový zážitek!Ale jak to krásně jelo když to netáhlo pumpu!
Uplně na stejnou závadu jsem dojel na sraz na Seč 2005!Tam ji koupil od Roberta a na spanilé jízdě mi prozměnu prasknula membrána na podtlakovém ovládání turba,takže mi letěla nafta do sání!Byl to víkend jako prase!A bez trubky jsem dojel z Měřína až na Seč!!Chvílema to byl opravdu adrenalínový zážitek!Ale jak to krásně jelo když to netáhlo pumpu!:))
04.05.2007 08:00 -
TO VIL: ted nevim, jestli jsi myslel jet sto km/h nebo sto kilaku z prahy do usti ale kazdopadne jsem se potreboval dostat domu, takze sem do usti musel a tou stovkou po dalnici, kdyz bylo devet vecer .... asi si udelas sam obrazek. nikde nikdo a nebylo jak riskovat
TO VIL: ted nevim, jestli jsi myslel jet sto km/h nebo sto kilaku z prahy do usti :-) ale kazdopadne jsem se potreboval dostat domu, takze sem do usti musel a tou stovkou po dalnici, kdyz bylo devet vecer .... asi si udelas sam obrazek. nikde nikdo a nebylo jak riskovat ;-)
04.05.2007 08:12 -
Hlavne si tu trubicku poriadne upevni do VSETKYCH uchytov v ktorych ma byt upevnena. Inak sa ti zase uklepe.
Hlavne si tu trubicku poriadne upevni do VSETKYCH uchytov v ktorych ma byt upevnena. Inak sa ti zase uklepe.
04.05.2007 08:23 -
joj myslel jsem 100 km/h,vlastní zkušenost ze strahovského tunelu,když mi tam popraskaly trubky a to jsem jel 50
joj myslel jsem 100 km/h,vlastní zkušenost ze strahovského tunelu,když mi tam popraskaly trubky a to jsem jel 50
04.05.2007 08:44 -
Mimochodom najdolezitejsia trubicka je palivo, ked ta prdne tak cau gauc a uz sa nejde - a v ziadnej polohe )))))
Mimochodom najdolezitejsia trubicka je palivo, ked ta prdne tak cau gauc a uz sa nejde - a v ziadnej polohe :)))))))))
04.05.2007 16:28 -
neviem, či na tomto aute existuje niečo ako "najdôležitejšia" trubka.... nech prdne, ktorá chce, aj tak sa z auta stane kolobežka na dojazd... trubka =/= hadica
neviem, či na tomto aute existuje niečo ako "najdôležitejšia" trubka.... nech prdne, ktorá chce, aj tak sa z auta stane kolobežka na dojazd... trubka =/= hadica