Prosím o pomoc.
Kamarád mechanik mi opravuje (po výměně indukčky) BX 1.6 TGI, r.v. 90 a neví si rady s nastavením rysek, resp. válců (horní úvrať 1 válec - neví jestli je stejně jako u běžných aut) + si není jistý ryskou na klikové hřídeli - nemůže ji najít. Jednu rysku sice našel a podle té jsou správně rozvody, ale první válec není v horní úvratí a auto běží na 2/3 válce...
Jestli je někdo ochotný poradit a ví jak na to a dá na sebe telefon, aby až u toho bude mohl zavolat, tak má u mne lahvinku.
Díky moc, Messi, Pardubice
Prosím o pomoc.
Kamarád mechanik mi opravuje (po výměně indukčky) BX 1.6 TGI, r.v. 90 a neví si rady s nastavením rysek, resp. válců (horní úvrať 1 válec - neví jestli je stejně jako u běžných aut) + si není jistý ryskou na klikové hřídeli - nemůže ji najít. Jednu rysku sice našel a podle té jsou správně rozvody, ale první válec není v horní úvratí a auto běží na 2/3 válce...:-(
Jestli je někdo ochotný poradit a ví jak na to a dá na sebe telefon, aby až u toho bude mohl zavolat, tak má u mne lahvinku.
Díky moc, Messi, Pardubice
08.05.2007 16:03 -
Re: Rysky rozvodů a horní úvrať
taky mě natrápil, juknu, mám to v poznámkách. Tel:737045764, ale volejte až navečír, po práci. hoj
taky mě natrápil, juknu, mám to v poznámkách. Tel:737045764, ale volejte až navečír, po práci. hoj
18.05.2007 16:48 -
Re: Rysky rozvodů a horní úvrať
Jo a nedava to krizem na rozdelovac a podlůe snimace z kliky nedava impulz ze stejneho mista na 1 + 4 valec...
Jo a nedava to krizem na rozdelovac a podlůe snimace z kliky nedava impulz ze stejneho mista na 1 + 4 valec...:-(