Poreboval bych pomoc, kamaradovi na zahrade zarusta bx 1,9"gti"(snad)udajne to ma 160k. Rozhodli jsem se pro swap motoru a do xm. Jeli to mozne, potreboval bych nejake blizsi informace o bx 1,9gt(ulozeni, elektronika, hydraulika atd) jeste by me zajmalo kde by se nechalo overit o jakou vykonovou versi je, tech "gti-cek" by mohlo bejt celekm dost. Predem Vam dekuji za info ci linky
Poreboval bych pomoc, kamaradovi na zahrade zarusta bx 1,9"gti"(snad)udajne to ma 160k. Rozhodli jsem se pro swap motoru a do xm. Jeli to mozne, potreboval bych nejake blizsi informace o bx 1,9gt(ulozeni, elektronika, hydraulika atd) jeste by me zajmalo kde by se nechalo overit o jakou vykonovou versi je, tech "gti-cek" by mohlo bejt celekm dost. Predem Vam dekuji za info ci linky
Ahoj, ulozenie by malo malo sediet s XM. Problem asi bude s prevodovkou - ta je predsa len dizajnovana na BX a nie na o dost tazsie XM. Co sa tyka elektriky schemy a popis najdes v Rubrikach, staci si precitat - inak je to jednoduche, cela motorova elektrika ide cez pravy podbeh do kabiny a pod sedacku spolujazdca. Jedine co ide opacnou stranou je napajanie a budiky. 160konova verzia motora nema lambda sondu, katalyzator a cidlo klepani. GTi 16v ma len dva typy motorov. To ci je to 16v motor rozoznas velmi lahko, na rozdiel o 8v ma dva krat tak siroku hlavu s velkym napisom 16v. Vela stastia - budes ho potrebovat
Mimochodom, pise sa to "help me"
Ahoj, ulozenie by malo malo sediet s XM. Problem asi bude s prevodovkou - ta je predsa len dizajnovana na BX a nie na o dost tazsie XM. Co sa tyka elektriky schemy a popis najdes v Rubrikach, staci si precitat - inak je to jednoduche, cela motorova elektrika ide cez pravy podbeh do kabiny a pod sedacku spolujazdca. Jedine co ide opacnou stranou je napajanie a budiky. 160konova verzia motora nema lambda sondu, katalyzator a cidlo klepani. GTi 16v ma len dva typy motorov. To ci je to 16v motor rozoznas velmi lahko, na rozdiel o 8v ma dva krat tak siroku hlavu s velkym napisom 16v. Vela stastia - budes ho potrebovat :)
Mimochodom, pise sa to "help me" :-)
Promin za mou anglictinu, ted jsem vstaval, byl jsem celej vikend v praci, bylo mi na tom neco divneho, ale neprislo mi to podstatne. Kazdopadne ti dekuji, ja jsem dite stesteny
Promin za mou anglictinu, ted jsem vstaval, byl jsem celej vikend v praci, bylo mi na tom neco divneho, ale neprislo mi to podstatne. Kazdopadne ti dekuji, ja jsem dite stesteny :D