Po prepnutí kľúčika do druhej polohy mi elektromagnetický ventil na hydraulickej jednotke ABS bzučí. Najprv som si myslel, že to je palivové čerpadlo, lebo ten zvuk je podobný, ale je to ten ventil. Odmontoval som ho, vystriekal konkorom, ale robí to stále. Pritom kontrolka ABS svieti a zhasína správne a ABS funguje. Aspoň dúfam
Myslíte že je to v poriadku? Má to tak robiť alebo to má byť ticho?
Po prepnutí kľúčika do druhej polohy mi elektromagnetický ventil na hydraulickej jednotke ABS bzučí. Najprv som si myslel, že to je palivové čerpadlo, lebo ten zvuk je podobný, ale je to ten ventil. Odmontoval som ho, vystriekal konkorom, ale robí to stále. Pritom kontrolka ABS svieti a zhasína správne a ABS funguje. Aspoň dúfam:-)
Myslíte že je to v poriadku? Má to tak robiť alebo to má byť ticho?
Mne to tiez bzuci. Myslim ze je to normalne ( resp. normalne k veku toho elm. ventilu ). Keby bol ventil blby tak sa rozsvieti kontrolka a abs nefunguje.
Mne to tiez bzuci. Myslim ze je to normalne ( resp. normalne k veku toho elm. ventilu ). Keby bol ventil blby tak sa rozsvieti kontrolka a abs nefunguje.
2tief: hneď som kľudnejší.
Btw: keď ten ventil prstom trochu vychýlim do strany, tak prestane. ..asi mu to tak lepšie vyhovuje)
2tief: hneď som kľudnejší.
Btw: keď ten ventil prstom trochu vychýlim do strany, tak prestane. ..asi mu to tak lepšie vyhovuje:-)))