ja som za devin tam sa mi lepsie ide na bicykli a bude tam aj vela ludi tak yari knalesti kary ..a jednu pozicaj spectremu nech su tam poradne auta ..ne zadne kinder prekvapeni
ja som za devin tam sa mi lepsie ide na bicykli :))a bude tam aj vela ludi tak yari knalesti kary ..a jednu pozicaj spectremu nech su tam poradne auta :)..ne zadne kinder prekvapeni :))
mne to je jedno, mám to rovnako tam aj tam. Pod Starým mostom sme sa stratávali, lebo to bolo pre všetkých zhruba rovnako ďaleko, na Devíne je zasa krajšie, ale mám taký dojem, že parkovisko sa tam platí.
mne to je jedno, mám to rovnako tam aj tam. Pod Starým mostom sme sa stratávali, lebo to bolo pre všetkých zhruba rovnako ďaleko, na Devíne je zasa krajšie, ale mám taký dojem, že parkovisko sa tam platí.
Na Devine sa plati,pod mostom je to viac intimčo,ale ako chcete ja sa prisposobim.Ale hlasujem za most...
Na Devine sa plati,pod mostom je to viac intimčo,ale ako chcete ja sa prisposobim.Ale hlasujem za most...:))
ja sa vam nechcem do toho starat, kedze tam nejdem, ale keby som isiel, tak by som si tento príspevok predstavoval asi takto...
stretneme sa v sobotu 16.6.2007 o 10:00 pri starom moste v BA, z petržalskej strany(tradičné a vcelko vhodné miesto)......-- link na mapu---....... dufam, že po toľkých presunoch to už vyhovuje maximálnemu počtu ľudí,... veľmi radi uvítame aj nové tváre...
ak by sme chceli ísť inam, tak sa urobí jazda mestom po stretnutí všetkých...
ja sa vam nechcem do toho starat, kedze tam nejdem, ale keby som isiel, tak by som si tento príspevok predstavoval asi takto...
stretneme sa v sobotu 16.6.2007 o 10:00 pri starom moste v BA, z petržalskej strany(tradičné a vcelko vhodné miesto)......-- link na mapu---....... dufam, že po toľkých presunoch to už vyhovuje maximálnemu počtu ľudí,... veľmi radi uvítame aj nové tváre...
ak by sme chceli ísť inam, tak sa urobí jazda mestom po stretnutí všetkých...
tak ked sa nechces tak to nerob ..tak ked jazda mestom tak potom uz iba zobrat kavU a caj ..voda bude zovreta
tak ked sa nechces tak to nerob :))..tak ked jazda mestom tak potom uz iba zobrat kavU a caj ..voda bude zovreta :))