žádnou servisní zásuvku nehledej, žádnou nenajdeš...
přeměř čidla, na 99% bude nějaké KO, respektive přerušený kabel nejspíš...
žádnou servisní zásuvku nehledej, žádnou nenajdeš... :)
přeměř čidla, na 99% bude nějaké KO, respektive přerušený kabel nejspíš...
Kontrolka umí vyblikávat kódy, ale zapomněl jsem konbinaci jak to spustit, pamatuju si že se laborovalo s kablíkem od kontrolky, klíčkem a paticí na počítači abs, ale nevím jak jsme to rozblikali. jen to že ,,neco" blikala na nás a že jsme na to čučeli jako péra z gauče.
Kontrolka umí vyblikávat kódy, ale zapomněl jsem konbinaci jak to spustit, pamatuju si že se laborovalo s kablíkem od kontrolky, klíčkem a paticí na počítači abs, ale nevím jak jsme to rozblikali. jen to že ,,neco" blikala na nás a že jsme na to čučeli jako péra z gauče.
To vyblikani je v skutocnosti kolaps pocitaca abs. To sa mne podarilo tiez prave ked som manipuloval s kablami a usmernovacou diodou na kontrolku. V urcitych stavoch - predpokladam ze tam slo o prechodovy odpor alebo nieco podobne - ecu zapla kontrolku, otestovala komponenty, zhasla, skolabovala ( merane podla vystupov na ovladacie rele ) a toto zopakovala niekolko krat. V praxi to vyzeralo ze ecu nieco vyblikava. Tiez som sa tesil ze som nasiel vyblikanie ale zial je to len nahoda ze to vyzera realne. Velmi som sa s tym nehral, nemal som nahradny pocitac na vymenu
To vyblikani je v skutocnosti kolaps pocitaca abs. To sa mne podarilo tiez prave ked som manipuloval s kablami a usmernovacou diodou na kontrolku. V urcitych stavoch - predpokladam ze tam slo o prechodovy odpor alebo nieco podobne - ecu zapla kontrolku, otestovala komponenty, zhasla, skolabovala ( merane podla vystupov na ovladacie rele ) a toto zopakovala niekolko krat. V praxi to vyzeralo ze ecu nieco vyblikava. Tiez som sa tesil ze som nasiel vyblikanie ale zial je to len nahoda ze to vyzera realne. Velmi som sa s tym nehral, nemal som nahradny pocitac na vymenu :)