ahojte.. neviem, či ten problém mám len ja, alebo ste to tu už náhodou neriešili... ide o to, že pravá strana stránky sa mi zobrazuje nejako odsadená do ľava... tam kde je zoznam najnovších príspevkov.. a zakrýva to potom to čo je v strede.. v každom podmenu je to o čosi inak, ale podstata zostáva.... treba si niečo resetnúť ??? alebo nastaviť nejaké zobrazenie ??? rozlíšenie obrazovky je nastavané na 1280/1024, takže v tom to hádam nebude...
ahojte.. neviem, či ten problém mám len ja, alebo ste to tu už náhodou neriešili... ide o to, že pravá strana stránky sa mi zobrazuje nejako odsadená do ľava... tam kde je zoznam najnovších príspevkov.. a zakrýva to potom to čo je v strede.. v každom podmenu je to o čosi inak, ale podstata zostáva.... treba si niečo resetnúť ??? alebo nastaviť nejaké zobrazenie ??? rozlíšenie obrazovky je nastavané na 1280/1024, takže v tom to hádam nebude...
Stáva sa aj mne, ale iba z času na čas. Skús vyresetovať cache prehliadača.
Stáva sa aj mne, ale iba z času na čas. Skús vyresetovať cache prehliadača.
No, já mám stejný problém, a co mám vyresetovat, je schované právě za "posledními příspěvky"... takže zas viem ho...o...
No, já mám stejný problém, a co mám vyresetovat, je schované právě za "posledními příspěvky"... takže zas viem ho...o...
no.. tak som vymazal cache...
resetol masinu...
vysledok rovnaky........
----------------
ale všimol som si, že to odsadenie z prava je nejako posunuté kvôli inzercií, ktorá je nejaká širšia...
no.. tak som vymazal cache...
resetol masinu...
vysledok rovnaky........
----------------
ale všimol som si, že to odsadenie z prava je nejako posunuté kvôli inzercií, ktorá je nejaká širšia...
2buble: je to tým inzerátom, čo má taký "stručný" názov: "dvere, kapoty......"
Ja som si v nastavení vypol zobrazovanie inzerátov a je to.
Možno by bolo ale vhodnejšie, keby inzerujúci ten "stručný" názov trochu skrátil. Predsa len je pohodlnejšie mať inzerciu na očiach
2buble: je to tým inzerátom, čo má taký "stručný" názov: "dvere, kapoty......"
Ja som si v nastavení vypol zobrazovanie inzerátov a je to.
Možno by bolo ale vhodnejšie, keby inzerujúci ten "stručný" názov trochu skrátil. Predsa len je pohodlnejšie mať inzerciu na očiach:-)