existuje na to specialni "orech". Je urcen na brzdice Bendix. Da se koupit, stoji to cca 350 Kc. Kupoval jsem to v jedne specialce ve kbelich, ulice Mladoboleslavska (.link.
existuje na to specialni "orech". Je urcen na brzdice Bendix. Da se koupit, stoji to cca 350 Kc. Kupoval jsem to v jedne specialce ve kbelich, ulice Mladoboleslavska (http://www.mapy.cz/?query=mladoboleslavska%2049&portWidth=938&portHeight=732&zoom=16&mapType=base¢erX=133372288¢erY=136104448#centerX=133378592@centerY=136105808@typ=base@zoom=16@vizType=none@vizIds=none)
jo, jeste vysvetleni k tomu linku, uprostred toho vyrezu je blok nizkych prizemnich budov a v te je ta prodejna.
jo, jeste vysvetleni k tomu linku, uprostred toho vyrezu je blok nizkych prizemnich budov a v te je ta prodejna.
Ja to sundavala cele i s tim valcem :-/ 5ti hranny sroub je desnej vymysl LOL
Ja to sundavala cele i s tim valcem :-/ 5ti hranny sroub je desnej vymysl LOL
Darjo já je také sundavám celé ale chtěl jsen je vyčistit a natřít ale 350 za vořech se ni dávat nechce v pátek jsem dal přes 6000 za brzdovej válec jinak díky všem za radu
Darjo já je také sundavám celé ale chtěl jsen je vyčistit a natřít ale 350 za vořech se ni dávat nechce v pátek jsem dal přes 6000 za brzdovej válec jinak díky všem za radu :-)
prijed si dneska k nam na Bohdalec, alx ma ten orech s sebou, tak ti ho pujci
prijed si dneska k nam na Bohdalec, alx ma ten orech s sebou, tak ti ho pujci ;-)