Ahoj lidicky, zajimalo by mne, jestli mate nekdo zkusenost s bezpecnostnimi foliemi. Mam v planu nechat je na auto "nainstalovat". Libili by se mi bezpecnostni folie, ktere by byli zaroven tonovane, kdyz uz to budu delat ...
Nemate nekdo s timto zkusenost? Pripadne s konkretni firmou apod.? Diky
Ahoj lidicky, zajimalo by mne, jestli mate nekdo zkusenost s bezpecnostnimi foliemi. Mam v planu nechat je na auto "nainstalovat". Libili by se mi bezpecnostni folie, ktere by byli zaroven tonovane, kdyz uz to budu delat ... :)
Nemate nekdo s timto zkusenost? Pripadne s konkretni firmou apod.? Diky ;)
Zkušenost mam jen s lepenim samo domo a žádnej zázrak to není... Když to dělá odborná firma je to oněčem jinym...
Má to jednu velkou nevýhodu, když tě budou hasiči vyndavat z auta tak okýnkem to nepude...
Ale autí s tónovanejma oknama vypadá kráásně
Zkušenost mam jen s lepenim samo domo a žádnej zázrak to není... Když to dělá odborná firma je to oněčem jinym...
Má to jednu velkou nevýhodu, když tě budou hasiči vyndavat z auta tak okýnkem to nepude...
Ale autí s tónovanejma oknama vypadá kráásně :-))
Ale má to třeba i výhody - když od traktoru sekajícího příkop u silnice odlítne kámen a trefí tě do bočního okýnka, tak ti to nerozbije hlavu ale jen sklo...
Ale má to třeba i výhody - když od traktoru sekajícího příkop u silnice odlítne kámen a trefí tě do bočního okýnka, tak ti to nerozbije hlavu ale jen sklo... ;)
jednim faktem, ktery je proti, je fakt, ze kdyz nekde nabouras, zachranari se k tobe dostanou o dost hur, nez s beznymi okny, ktere se vysypou.....
Navic jsem vcera byl v jedne dilne, kde instaluji takoveto folie a bylo mi receno, ze bezpecnostni folie je v podstate vyhozeni penez. Zlodeji totiz nezabrani do auta vniknout, maximalne ho to o par vterin ci o jeden uder do okna navic zdrzi. Ono totiz tim jak to zustane vsechno v jednom kuse, tak pak uz to staci pouze jako celek vytlacit a je to. Plati to samozrejme o stahovacich oknech, pres ktere se nejcasteji cnika do auta. pokud se jedna o sklo lepene, pak je situace jina a zde se toto okno stava tezko prekonatelne.....
Takze babo rad. Ma to vubec smysl?
jednim faktem, ktery je proti, je fakt, ze kdyz nekde nabouras, zachranari se k tobe dostanou o dost hur, nez s beznymi okny, ktere se vysypou.....
Navic jsem vcera byl v jedne dilne, kde instaluji takoveto folie a bylo mi receno, ze bezpecnostni folie je v podstate vyhozeni penez. Zlodeji totiz nezabrani do auta vniknout, maximalne ho to o par vterin ci o jeden uder do okna navic zdrzi. Ono totiz tim jak to zustane vsechno v jednom kuse, tak pak uz to staci pouze jako celek vytlacit a je to. Plati to samozrejme o stahovacich oknech, pres ktere se nejcasteji cnika do auta. pokud se jedna o sklo lepene, pak je situace jina a zde se toto okno stava tezko prekonatelne.....
Takze babo rad. Ma to vubec smysl?
ak chce zlodej auto ukradnut ukradne ho nech je tam aky chce zabezpecovaci system to je jak virus vo windovsoch oni si cestu najdu...folie si daj kvoli dizajnu a mas
ak chce zlodej auto ukradnut ukradne ho nech je tam aky chce zabezpecovaci system :)to je jak virus vo windovsoch :))oni si cestu najdu...folie si daj kvoli dizajnu a mas :)
jen pro upresneni, nechci folie kvuli ukradeni auta, ale jako zabezpeceni proti vykradeni... takovy je muj zamer.
Vypada to vsak, ze jestli si necham dat folie, tak to bude spise kvuli vzhledu A aby nebylo prilis videt dovnitr, coz taky odradi.... i kdyz jak se to veme ....
No, asi to jeste prehodnotim....
jen pro upresneni, nechci folie kvuli ukradeni auta, ale jako zabezpeceni proti vykradeni... takovy je muj zamer.
Vypada to vsak, ze jestli si necham dat folie, tak to bude spise kvuli vzhledu A aby nebylo prilis videt dovnitr, coz taky odradi.... i kdyz jak se to veme ....
No, asi to jeste prehodnotim....
Ja mam Bruxafol ted na Xantusce a jsem zpokojenej.Vypada to moooc pekne a zevnitr ven je videt uplne perfektne.Nechaval jsem si to delat u firmy a byli doost levny.Jedno okno mne vyslo na 500kc.
Ja mam Bruxafol ted na Xantusce a jsem zpokojenej.Vypada to moooc pekne a zevnitr ven je videt uplne perfektne.Nechaval jsem si to delat u firmy a byli doost levny.Jedno okno mne vyslo na 500kc.
To vis ze si to pamatuju
Autosklo Holesovice A tel je:602476192
Musis se objednat asi tyden dopredu
To vis ze si to pamatuju :-)
Autosklo Holesovice A tel je:602476192
Musis se objednat asi tyden dopredu
dikes s temi uz jsem byl v kontaktu, posilali mi nabidku na 5000 za bezpectnostni folie a 7000 na kombinaci bezpecnostni+slunecni.
dikes :) s temi uz jsem byl v kontaktu, posilali mi nabidku na 5000 za bezpectnostni folie a 7000 na kombinaci bezpecnostni+slunecni.
No ja dal za sedm oken 3500kc.Za lepsi cenu nikde nejsou.Jsou sice jen tonovane a nejsou bezpecnostni ale mne to neva
No ja dal za sedm oken 3500kc.Za lepsi cenu nikde nejsou.Jsou sice jen tonovane a nejsou bezpecnostni ale mne to neva