Můžete mi někdo poradit jakou sadu žárovek a pojistek mám zakoupit? Popřípadě nejlepší zkušenost i může sdělit přibližně cenu? Předem děkuji. (BX 16 RS Break)
Můžete mi někdo poradit jakou sadu žárovek a pojistek mám zakoupit? Popřípadě nejlepší zkušenost i může sdělit přibližně cenu? Předem děkuji. (BX 16 RS Break)
Poistky nozove ( tie velke ) ja som kupoval sadu asi za 50 korun, ziarovky mam univerzalnu TESCO sadu s H4. Cenu nepamatam ale nejake drobne to boli.
Poistky nozove ( tie velke ) ja som kupoval sadu asi za 50 korun, ziarovky mam univerzalnu TESCO sadu s H4. Cenu nepamatam ale nejake drobne to boli.
Ja to riešim trochu inak. Vozím extra krabičku, tam dopĺňam veci podľa potreby. Sada ma neuspokojovala H4ky používam +60%
Ja to riešim trochu inak. Vozím extra krabičku, tam dopĺňam veci podľa potreby. Sada ma neuspokojovala :) H4ky používam +60%
Spectre: sada nie je na to aby teba "uspokojovala" Ale aby uspokojila prislusnika
Spectre: sada nie je na to aby teba "uspokojovala" :) Ale aby uspokojila prislusnika :-))))