Tak naše dlho opravované bx gti 8v zlozene asi z 3 bxov dosluzilo....praskla prevodovka a vytiekol olej...a to bola povestná posledná kvapka...mal krátky život kupeny a krsteny presne 1.1.2007 takze rozpredavam napiste kto co chce a cenu dohoneme sa..dvere a el zrkadla a vaha vzduchu a ine vecicky si beriem do 16v zvysok ako int motor karoseria a zvysok je na predaj..nedufal som ze raz budem pochovavat bx..minutu ticha .... a teraz hurá 16V na papiere a drať cesty
Tak naše dlho opravované bx gti 8v zlozene asi z 3 bxov dosluzilo....praskla prevodovka a vytiekol olej...a to bola povestná posledná kvapka...mal krátky život kupeny a krsteny presne 1.1.2007 takze rozpredavam napiste kto co chce a cenu dohoneme sa..dvere a el zrkadla a vaha vzduchu a ine vecicky si beriem do 16v zvysok ako int motor karoseria a zvysok je na predaj..nedufal som ze raz budem pochovavat bx..minutu ticha ....:-) a teraz hurá 16V na papiere a drať cesty
Elektriku s oknami snáď nie je problém premontovať Ktorý je to ročník? Koľko by si chcel za čistú karosériu?
Elektriku s oknami snáď nie je problém premontovať :) Ktorý je to ročník? Koľko by si chcel za čistú karosériu?
asi 1990, karoseriu ne tu si objednal friend..
to Šepleta: ako? ľahko 2fast 2furious a máš to..praskol plášť..kašlť na to to auto je diabol ..finančný diabol
asi 1990, karoseriu ne tu si objednal friend..
to Šepleta: ako? ľahko :-) 2fast 2furious a máš to..praskol plášť..kašlť na to to auto je diabol ..finančný diabol
Ja by som chcel plato... ak teda je v celku... roletky by boli výhodou, ale nie sú potrebné...
Ja by som chcel plato... ak teda je v celku... roletky by boli výhodou, ale nie sú potrebné...
Financny diabol ? Nekupuj si auto ked nemas na servis. Ach jooo. To ze auto za 600 000 stoji 25 000 neznamena ze aj ceny nahradnych dielov adekvatne zlacneju ( to si ale vacsina ludi mysli ... ).
Financny diabol ? Nekupuj si auto ked nemas na servis. Ach jooo. To ze auto za 600 000 stoji 25 000 neznamena ze aj ceny nahradnych dielov adekvatne zlacneju ( to si ale vacsina ludi mysli ... ).
buble tak plato si vyber bud s okruhlymi alebo oválnimi dierami a vypinac mam
buble tak plato si vyber bud s okruhlymi alebo oválnimi dierami :-) a vypinac mam
Taky mi odpochodovala převodovka. Čtvrtý rychlostní stupeň neexistuje, řadit se skoro nedá. Ale dojela od Brna až do Prahy v tomhle stavu, klobouk dolů před odolností a výdrží převodovky u BX.
Taky mi odpochodovala převodovka. Čtvrtý rychlostní stupeň neexistuje, řadit se skoro nedá. Ale dojela od Brna až do Prahy v tomhle stavu, klobouk dolů před odolností a výdrží převodovky u BX.
no ved táto tiez vydrzala brno prahu teplice...a rožmberk..a po navrate home asi tri dni
no ved táto tiez vydrzala brno prahu teplice...a rožmberk..a po navrate home asi tri dni
Celou cestu ( asi 260 km ) jsem jel bez čtvrtého rychlostního stupně s rozsypanou převodovkou.
Celou cestu ( asi 260 km ) jsem jel bez čtvrtého rychlostního stupně s rozsypanou převodovkou.