zdar bxaci
zamiloval jsem se do cx, vyvratte mi ze neni lepsi nez bx/mam 3 ks/
zdar bxaci
zamiloval jsem se do cx, vyvratte mi ze neni lepsi nez bx/mam 3 ks/
CX je ina trieda, s BX to nemozes porovnavat.
Ale myslim ze bude drahsi servis a horsie zohnatelne nahradne diely.
CX je ina trieda, s BX to nemozes porovnavat.
Ale myslim ze bude drahsi servis a horsie zohnatelne nahradne diely.
Není nad dobře fungující CX, luxus a design, pojistka je stejná jako na BX 19, díly budou určitě dražší a hůř dostupné, ale CX je spíš úchylka nebo nemoc nebo láska?
Není nad dobře fungující CX, luxus a design, pojistka je stejná jako na BX 19, díly budou určitě dražší a hůř dostupné, ale CX je spíš úchylka nebo nemoc nebo láska?
tak koukam ze nazory jsou komtroverzni to mi bxaci nemate k tomu co rict.je to jedna ze zasadnich otazek.sakra melo by to byt pohodlnejsi nez bx-tezko predstavitelny dyt se s pohrdanim koukam na vsechny ty drahe plechy kolem a jeste k tomu ty lidi v tom skacou jako kozy to je nenormalni?!
tak koukam ze nazory jsou komtroverzni to mi bxaci nemate k tomu co rict.je to jedna ze zasadnich otazek.sakra melo by to byt pohodlnejsi nez bx-tezko predstavitelny dyt se s pohrdanim koukam na vsechny ty drahe plechy kolem a jeste k tomu ty lidi v tom skacou jako kozy to je nenormalni?!
nechapu o co tady jde? proc bych mel nekomu kdo ma 3 CX nutit ze BX je lepsi? tenhle prispevek tak nejak postrada smysl
nechapu o co tady jde? proc bych mel nekomu kdo ma 3 CX nutit ze BX je lepsi? tenhle prispevek tak nejak postrada smysl
Tolstoj: je to naopak, brutal ma 3 bx a zamiloval sa do CX, tak hlada rozumne a prakticke dovody ako sam sebe zdovodnit ze preco nie. Teda tak to chapem ja.
Tolstoj: je to naopak, brutal ma 3 bx a zamiloval sa do CX, tak hlada rozumne a prakticke dovody ako sam sebe zdovodnit ze preco nie. :-) Teda tak to chapem ja.
brutal pokud mas garaz a nejake finance, ja bych do toho sla. CX je uzasny auto. dokonce jedno potkavam denodenne na bohdalci, neni ani znicene, obouchane a chlapek s nim jezdi do prace Ale provoz bude nekde jinde. Ota ma pravdu, je to uchylka nemoc a nebo laska asi jako kazdy stary citroen
Tolstoj: kdyz to podle tebe postrada smysl, co sem pises? Tvuj prispevek ho titiz postrada...
brutal pokud mas garaz a nejake finance, ja bych do toho sla. CX je uzasny auto. dokonce jedno potkavam denodenne na bohdalci, neni ani znicene, obouchane a chlapek s nim jezdi do prace :-D Ale provoz bude nekde jinde. Ota ma pravdu, je to uchylka nemoc a nebo laska :-D asi jako kazdy stary citroen ;-)
Tolstoj: kdyz to podle tebe postrada smysl, co sem pises? Tvuj prispevek ho titiz postrada...
to tief, taky moznost v tom pripade sem to spatne pochopil
to Darja, ano smysl postrada, ale proste se nudim....
to tief, taky moznost v tom pripade sem to spatne pochopil
to Darja, ano smysl postrada, ale proste se nudim....