Všechny zdravím. Potřeboval bych poradit, jak se dostanu do přístrojového panelu kde mi už svítí jen jedno podsvícení přístrojů. Postupně mi pozhasínala jedna žárovka po druhé a tak jsem bez rezervy. Jednou, kdysi dávno, se mi to stalo v noci u žigula a bylo to velmi nepříjemné. Nic se nedalo kontrolovat. U BXsa je tam těch žároviček víc, ale asi svítím poslední. Poraďte mi prosím. Moc děkuji. Slávek
Všechny zdravím. Potřeboval bych poradit, jak se dostanu do přístrojového panelu kde mi už svítí jen jedno podsvícení přístrojů. Postupně mi pozhasínala jedna žárovka po druhé a tak jsem bez rezervy. Jednou, kdysi dávno, se mi to stalo v noci u žigula a bylo to velmi nepříjemné. Nic se nedalo kontrolovat. U BXsa je tam těch žároviček víc, ale asi svítím poslední. Poraďte mi prosím. Moc děkuji. Slávek
odšroubuj plastový panýlek pod přístrojovkou (2 malinké torxy zespoda pod volantem), dostaneš se tak ke 2 torxům držícím samotnou přístrojovku, dále pak demontuj kastlík uprostřed palubky, kde jsou hodiny, rukou šáhni pod palubku a nahmatej křídlovou matku, druhá křídlová matka je na druhé straně, dostaneš se k ní dírou, když vyndáš kastlík na kazety vlevo dole... pak už jen odpoj náhon tachometru, kabely a máš to venku...
odšroubuj plastový panýlek pod přístrojovkou (2 malinké torxy zespoda pod volantem), dostaneš se tak ke 2 torxům držícím samotnou přístrojovku, dále pak demontuj kastlík uprostřed palubky, kde jsou hodiny, rukou šáhni pod palubku a nahmatej křídlovou matku, druhá křídlová matka je na druhé straně, dostaneš se k ní dírou, když vyndáš kastlík na kazety vlevo dole... pak už jen odpoj náhon tachometru, kabely a máš to venku... ;)