Zdravim vas vsechny, ted se mi stalo ze sem jel po dalnici a najednou jsem citil vibrace ve volantu, tak sem zpomalil a volant se mi silne kroutil doleva a doprava, cim sem jel pomaleji tim to bylo horsi, tak sem myslel ze mam prasklou gumu nebo neco, ale po zastaveni s autem na pohled nebylo vubec nic. Po znovunastartovani bylo zase vse OK. Najel sem asi 500 km bez problemu a dnes mi to udelalo znovu, proste silene to zacalo zatacet sem a tam kdyz sem jel pomalu. Po chcipnuti a znovu nastartovani opet v pohode. Netusite nekdo cim by to mohlo byt ? Neni to moc prijemny
Zdravim vas vsechny, ted se mi stalo ze sem jel po dalnici a najednou jsem citil vibrace ve volantu, tak sem zpomalil a volant se mi silne kroutil doleva a doprava, cim sem jel pomaleji tim to bylo horsi, tak sem myslel ze mam prasklou gumu nebo neco, ale po zastaveni s autem na pohled nebylo vubec nic. Po znovunastartovani bylo zase vse OK. Najel sem asi 500 km bez problemu a dnes mi to udelalo znovu, proste silene to zacalo zatacet sem a tam kdyz sem jel pomalu. Po chcipnuti a znovu nastartovani opet v pohode. Netusite nekdo cim by to mohlo byt ? Neni to moc prijemny :D
Toto bych viděl na problém převodky řízení..může tam i kolovat bordel..je to založeno na principu přepouštění kapaliny..
Toto bych viděl na problém převodky řízení..může tam i kolovat bordel..je to založeno na principu přepouštění kapaliny..