Po dlouhém bezproblémovém ježdění mi začala unikat LHM.... Je to ze zařízení umístěném za chladičem dole nad kulou. Jde do toho pět tlakových trubiček. Po pravé straně má zařízení malý otvor ze kterého uniká částečně kapalina. Mohl by mi prosím někdo říct k čemu to zařízení vlastně je resp. které systémy auta ovládá a co znamená zmíněný únik. Děkuji moc. V tomhle jsem uplný začátečník. dik. jinak je to BX TZD z r. 89
Po dlouhém bezproblémovém ježdění mi začala unikat LHM.... :-( Je to ze zařízení umístěném za chladičem dole nad kulou. Jde do toho pět tlakových trubiček. Po pravé straně má zařízení malý otvor ze kterého uniká částečně kapalina. Mohl by mi prosím někdo říct k čemu to zařízení vlastně je resp. které systémy auta ovládá a co znamená zmíněný únik. Děkuji moc. V tomhle jsem uplný začátečník. dik. jinak je to BX TZD z r. 89
Volá sa to kocka a rozdeluje to tlak do systému. Dá sa to pretesniť, musíš si ale kúpiť pretesňoavaciu sadu. Neveim nakolko si technicky zručný, no dá sa to pretesniť aj doma. Existuje núdzové riešenie, odmastiť to a zasilikónovať.
Volá sa to kocka a rozdeluje to tlak do systému. Dá sa to pretesniť, musíš si ale kúpiť pretesňoavaciu sadu. Neveim nakolko si technicky zručný, no dá sa to pretesniť aj doma. Existuje núdzové riešenie, odmastiť to a zasilikónovať.