Zdar, neviete niekto ako ziskam hornu uvrat prveho valca na 16v bez demontaze sviecky ? Mam pocit ze ked zaaretujem motor tak su vsetky piesty v rovnakej urovni, ze ?
Zdar, neviete niekto ako ziskam hornu uvrat prveho valca na 16v bez demontaze sviecky ? Mam pocit ze ked zaaretujem motor tak su vsetky piesty v rovnakej urovni, ze ?
tiefe tos snad nemyslel vážně ani ne? šecky písty v rovnaké urovni ? to je náke překlep ne?
tiefe tos snad nemyslel vážně ani ne? šecky písty v rovnaké urovni ? to je náke překlep ne?
Ja myslím, že tief má pravdu.
Mám to vlastnoručne "omakané". Po "aretácii" motora kvôli demontáži hlavy piesty skotošne zostali v tejto polohe .link.
Po zložení motor DFW samozrejme funguje ako má (keby boli pochybnosti
Ja myslím, že tief má pravdu.
Mám to vlastnoručne "omakané". Po "aretácii" motora kvôli demontáži hlavy piesty skotošne zostali v tejto polohe
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/76737_16.jpg
Po zložení motor DFW samozrejme funguje ako má (keby boli pochybnosti:-))
jojo sem stoupa zapoměl jsem totiž že valce jsou po parech o 180 stupnů tzn v určité poloze jsou opravdu všechny v lajně
jojo sem stoupa zapoměl jsem totiž že valce jsou po parech o 180 stupnů tzn v určité poloze jsou opravdu všechny v lajně :)
jo, je to pravda, já na to čučel jak na drát, na 1,6ce, je nulová polohe motoru při výměně rozvodového řemene opravdu v polovině dráhy zdvihu pístu.
jo, je to pravda, já na to čučel jak na drát, na 1,6ce, je nulová polohe motoru při výměně rozvodového řemene opravdu v polovině dráhy zdvihu pístu.
Hotovo, tak som nakoniec vysruboval sviecky a dlhou tyckou som si to odmeral
Hotovo, tak som nakoniec vysruboval sviecky a dlhou tyckou som si to odmeral :)
Na dnes mam prichystanu druhu kvizovu otazku, urcenu pre niekoho kto ma doma rozobranu 1.9tku alebo 1.6tku vstrekovacku:
Ak nastavime piest jedna(ten najblizsi rozdelovacu ) na HU, ktory zub na setrvaku je oproti cidlu polohy (pocitane v smere hodinovych ruciciek od dvoch chybajucich zubov s tym ze zub jedna je prvy hned za dierou ) ? Kto to uhadne ma u mna prvu cenu
Na dnes mam prichystanu druhu kvizovu otazku, urcenu pre niekoho kto ma doma rozobranu 1.9tku alebo 1.6tku vstrekovacku:
Ak nastavime piest jedna(ten najblizsi rozdelovacu ) na HU, ktory zub na setrvaku je oproti cidlu polohy (pocitane v smere hodinovych ruciciek od dvoch chybajucich zubov s tym ze zub jedna je prvy hned za dierou ) ? Kto to uhadne ma u mna prvu cenu :-)