Ahoj sičí a kope mi na citroušovi do brzdového pedálu "hlavní brzdový válec" či jak se ta kostka jmenuje. Mám jinou z rozebranéh vraku, prý 100% funkční. Jak ji mám vyměnit, odvzdušnit atd.(hlavně v jaké poloze při demontáži má být nastaven podvozek a na co dávat pozor). Citrouš zatím brzdí OK, ale předpokládám, že jen dočasně. Díky
Ahoj sičí a kope mi na citroušovi do brzdového pedálu "hlavní brzdový válec" či jak se ta kostka jmenuje. Mám jinou z rozebranéh vraku, prý 100% funkční. Jak ji mám vyměnit, odvzdušnit atd.(hlavně v jaké poloze při demontáži má být nastaven podvozek a na co dávat pozor). Citrouš zatím brzdí OK, ale předpokládám, že jen dočasně. Díky
S hrůzou jsem zjistil, že neumím psát - oprava BRAZDY na BRZDY a chtělo to rubriku hydraulika, nějaké články na toto téma jsem tam našel, ale jestě to není to pravé
S hrůzou jsem zjistil, že neumím psát - oprava BRAZDY na BRZDY a chtělo to rubriku hydraulika, nějaké články na toto téma jsem tam našel, ale jestě to není to pravé
Na syčiacom brzdovom valci spravíš aj 50 000km ale jasne vymenit,pri brzdovom pedáli máš 2 šróby ,tie dole,hadičky dole ,nahodíš druhý zase pozapájaš,ak máš valec s odvzdušnovákom tak odvzdušníš tým ak nie tak na brzdách,naštartuješ z brzdovych odvzdusnovakov si natiahnes hadicku k nadrzi lhm,povolis odvzdusnovaky a stlačas pedal az kym vidis ze z odvzdusnovakov uz nevyteka bublinková lhm. asi tak..ja som neodvzdusnoval..odvzdusnil sa sám..
Na syčiacom brzdovom valci spravíš aj 50 000km :-) ale jasne vymenit,pri brzdovom pedáli máš 2 šróby ,tie dole,hadičky dole ,nahodíš druhý zase pozapájaš,ak máš valec s odvzdušnovákom tak odvzdušníš tým ak nie tak na brzdách,naštartuješ z brzdovych odvzdusnovakov si natiahnes hadicku k nadrzi lhm,povolis odvzdusnovaky a stlačas pedal az kym vidis ze z odvzdusnovakov uz nevyteka bublinková lhm. asi tak..ja som neodvzdusnoval..odvzdusnil sa sám..
VYmena je jednoducha, odtlakujes to a vymenis 1:1 tzn tak ako to odpojis tak to pripojis, potom odvzdusni hydrauliku srubom 12 na regulatore tlaku a je to ...
VYmena je jednoducha, odtlakujes to a vymenis 1:1 tzn tak ako to odpojis tak to pripojis, potom odvzdusni hydrauliku srubom 12 na regulatore tlaku a je to ...
Ahoj. najdi si v odkazech " brzdový válec" a měl bys tam mít skoro vše. Pozor jsou dva druhy, mají trochu jiné zapojení ( musí se přihýbat trubičky). Pasuje i z Xantie.
Ahoj. najdi si v odkazech " brzdový válec" a měl bys tam mít skoro vše. Pozor jsou dva druhy, mají trochu jiné zapojení ( musí se přihýbat trubičky). Pasuje i z Xantie.