Rozhodne to bude neporovnatelne kvalitnejsie ako infradialka bez alarmu A magicar neni az tak zla znacka, osobne ma nikdy nesklamal.
Rozhodne to bude neporovnatelne kvalitnejsie ako infradialka bez alarmu :-) A magicar neni az tak zla znacka, osobne ma nikdy nesklamal.
nemyslim, ze by se bx nejak extremne kradla, spis ten alarm je pro nase pohodli a sem tam to houka. ten magicar je skvela hracicka, ale Kobca ma jablotron s hlidanim interieru a spokojenost uplne stejna
nemyslim, ze by se bx nejak extremne kradla, spis ten alarm je pro nase pohodli a sem tam to houka. ten magicar je skvela hracicka, ale Kobca ma jablotron s hlidanim interieru a spokojenost uplne stejna :-)
Uvažuju,že objednám magicar 9000B,nicméně,kdo by mě to nakutal do auta?Nenajde se někdo?
Uvažuju,že objednám magicar 9000B,nicméně,kdo by mě to nakutal do auta?Nenajde se někdo?
Nazdárek všem .... po delší době jsem opět zabrousil na staré a dobré stránky .... musím se přiznat že jsem si malinko splnil sen a moji zbírku bx jsem obohatil o nádherného krasavce XM 2.1 TD ale v super stavu a za super penízky .... ale k diskusi .... vřele doporučuji se podívat na stránky firmy bluetuning ... www.bluetuning.cz mají slušný výběr alarmů a různých blbostí ... a hlavně pokud nikdo chce alarma s dálkový startem doporučuji Magic car M100 AS je to nástupce řady 8000 a 9000 sám ho vlastní a super dálkový start velká výhoda pro majitele klima a v zimě asi pro všechny .... a nejdůležitější ráno jsem přistavil auto a večer hotovo ... já osobně jsem si nechal namontovat ještě přídavná čidla a dovírání oken je pravdou že cena i s montáží byla něco kolem 14.000 Kč ale pokud nikdo má zájem mohu jen a jen doporučit ...
Nazdárek všem .... po delší době jsem opět zabrousil na staré a dobré stránky .... musím se přiznat že jsem si malinko splnil sen a moji zbírku bx jsem obohatil o nádherného krasavce XM 2.1 TD ale v super stavu a za super penízky .... ale k diskusi .... vřele doporučuji se podívat na stránky firmy bluetuning ... www.bluetuning.cz mají slušný výběr alarmů a různých blbostí ... a hlavně pokud nikdo chce alarma s dálkový startem doporučuji Magic car M100 AS je to nástupce řady 8000 a 9000 sám ho vlastní a super dálkový start velká výhoda pro majitele klima a v zimě asi pro všechny .... a nejdůležitější ráno jsem přistavil auto a večer hotovo ... já osobně jsem si nechal namontovat ještě přídavná čidla a dovírání oken je pravdou že cena i s montáží byla něco kolem 14.000 Kč ale pokud nikdo má zájem mohu jen a jen doporučit ...
kotik nie je problém ak by si chcel drahá bude mať teraz asi nejakú prácu v Brne, takže tam budem častejšie navyše, od piatku som nezamestnaný študent, takže času mám teraz toľko, že neviem čo s ním
kotik nie je problém ak by si chcel :) drahá bude mať teraz asi nejakú prácu v Brne, takže tam budem častejšie :-D navyše, od piatku som nezamestnaný študent, takže času mám teraz toľko, že neviem čo s ním :-D