Takže,protože většina je pro datum pozdější,tz.27.10.,platí tohle datum.Jinak podrobnosti jsou aktualizovány ve srazech.
Takže,protože většina je pro datum pozdější,tz.27.10.,platí tohle datum.Jinak podrobnosti jsou aktualizovány ve srazech.
Bylo mi řečeno, že moja odpověď ve znění hnusný, zacpaný prágl, by mohla někoho urazit a to bych nerad. Tímto byla myšlena pouze dopravní situace, kterou su nucen denně si vychutnat. Pokud jsem někoho urazil, nebo ranil, omlouvám se, ale nebylo to na nikoho konkrétního mířeno, pouze mi přinde šílené jet hodinu 8km...
Bylo mi řečeno, že moja odpověď ve znění hnusný, zacpaný prágl, by mohla někoho urazit a to bych nerad. Tímto byla myšlena pouze dopravní situace, kterou su nucen denně si vychutnat. Pokud jsem někoho urazil, nebo ranil, omlouvám se, ale nebylo to na nikoho konkrétního mířeno, pouze mi přinde šílené jet hodinu 8km...
Tak máme smůlu, nemůžeme jet protože v práci přecházíme na novej systém a napařili nám školení moc mě to mrzí protože v Brně už jsem nebyl asi 20let tak ať vám to aspoň vyjde.
Tak máme smůlu, nemůžeme jet protože v práci přecházíme na novej systém a napařili nám školení moc mě to mrzí protože v Brně už jsem nebyl asi 20let tak ať vám to aspoň vyjde.
Už som sa zaregistroval. Ešte netuším ako s ubytkom, závisí od toho v akom počte prídem
Už som sa zaregistroval. Ešte netuším ako s ubytkom, závisí od toho v akom počte prídem :)
2 spectre kuadrát, písal som niečo o "BX"minikolóne???
..Čo ty vieš, čo keď to Lucia nakoniec vzdá a nasomrujem sa k tebe, nech môžem plným priehrštím vychutnávať miestne produkty
Okrem toho som v registrácii zrazu našiel aj Citroen91čku - ten by to teoreticky tiež mal brať cez BA a včera som na chate po dlhej dobe zachytil Extru a tiež by šiel (je z BA).
...Ešte pribalíme nejakých tuzerov a ide sa
2 spectre kuadrát, písal som niečo o "BX"minikolóne???
..Čo ty vieš, čo keď to Lucia nakoniec vzdá a nasomrujem sa k tebe, nech môžem plným priehrštím vychutnávať miestne produkty:-))))
Okrem toho som v registrácii zrazu našiel aj Citroen91čku - ten by to teoreticky tiež mal brať cez BA a včera som na chate po dlhej dobe zachytil Extru a tiež by šiel (je z BA).
...Ešte pribalíme nejakých tuzerov a ide sa:-))))
nie je zlý nápad s tými tuzermi. cenovo robí kinderko vážnu konkurenciu Pendolínu
nie je zlý nápad s tými tuzermi. cenovo robí kinderko vážnu konkurenciu Pendolínu :-D