Tak zohnat dobru hlavu na TD za 1500 je ako hladat pannu v bordeli ... Si myslim ze nemozna vec asi.Ale ktovie ... mozno na niekoho natrafis ))
Tak zohnat dobru hlavu na TD za 1500 je ako hladat pannu v bordeli ... Si myslim ze nemozna vec asi.Ale ktovie ... mozno na niekoho natrafis :o))
Hlava na TD za 1500??? Minulý týden jsem ji měnil, nová neosazená hlava 14000,- + 1500,- za přehození ventilů + seřízení vůle + 1200,- těsnění + 300,- gufera na vačku + 350,- těsnění pod víko ventilů. Práci jsem si dělal já, tudíž 0,-. V servise by to s rozebráním a opětovným složením přišlo cca na 4000,- . O prasklý bych věděl, proto jsem ji měnil, původně jsem ji chtěl vařit, ale po natlakování se zjistilo, že je prasklá na pěti místech.
Takže jsem do auta zase zaplul za 18 papírů (( Ale na tahání nic lepčího neseženu za tu cenu Jinak starší hlavu na TD bych vůbec nesháněl - na 99% bude prasklá, takových jsem mohl mít tucet.
Hlava na TD za 1500??? :-) Minulý týden jsem ji měnil, nová neosazená hlava 14000,- + 1500,- za přehození ventilů + seřízení vůle + 1200,- těsnění + 300,- gufera na vačku + 350,- těsnění pod víko ventilů. Práci jsem si dělal já, tudíž 0,-. V servise by to s rozebráním a opětovným složením přišlo cca na 4000,- . O prasklý bych věděl, proto jsem ji měnil, původně jsem ji chtěl vařit, ale po natlakování se zjistilo, že je prasklá na pěti místech.
Takže jsem do auta zase zaplul za 18 papírů :-((( Ale na tahání nic lepčího neseženu za tu cenu :-) Jinak starší hlavu na TD bych vůbec nesháněl - na 99% bude prasklá, takových jsem mohl mít tucet.