Dnes jsem jen tak serfnul a našel jsem toto:.link.
jelikož to psal nějaký ňouma, trochu jsem ho tam rozebral, ale to si přečtěte. Bylo by dobré kdyby si taky tam někdo připsal svůj názor abych nezůstal sám.
NEMÁM RÁD LIDI CO HANOBÍ CITROUŠE!!!!!!!!
Dnes jsem jen tak serfnul a našel jsem toto:http://www.automobily.estranky.cz/clanky/poradna-_ojete-vozy-od-a-do-f_---_/citroen-bx
jelikož to psal nějaký ňouma, trochu jsem ho tam rozebral, ale to si přečtěte. Bylo by dobré kdyby si taky tam někdo připsal svůj názor abych nezůstal sám.
NEMÁM RÁD LIDI CO HANOBÍ CITROUŠE!!!!!!!!
bleh.. recenze jako vino LOL.. staci si precist nejakou jinou recenzi z toho webu a dojde ti, ze nema cenu reagovat. Celkem by me zajimalo, jak myslel tu vetu, ze vetsina 16v je nepojizdna a nechut zastavovat.. a ty gramaticke hrubky mluvi za vse
ten clovek bx nemel, nikdy v nem nejel...
bleh.. recenze jako vino LOL.. staci si precist nejakou jinou recenzi z toho webu a dojde ti, ze nema cenu reagovat. Celkem by me zajimalo, jak myslel tu vetu, ze vetsina 16v je nepojizdna a nechut zastavovat.. a ty gramaticke hrubky mluvi za vse :-D
ten clovek bx nemel, nikdy v nem nejel... :-)
no ved tie bxka sa furt kazia a nepruzia a nefunguju..preto mame uz piate
no ved tie bxka sa furt kazia a nepruzia a nefunguju..preto mame uz piate :-D:-D:-D