Mam1,7TD. Když dam do 2.polohy klicek, tak mi jen problikne kontrolka zhaveni a v žhavicím rele se slysitelne temer okamzitne ozve cvaknuti. Kamarad mi rele promeril a funguje dobre. Tak jsem prosel vsechny rozpojky na kabelech a prostrikal to kontaktolem.Dela to porad, nekdy jednou za cas to zhavi o trochu dyl. Kde jsou jeste nejake kontakty abych je popripade prostrikal? V cem to jeste tak muze byt? ve spínací skrince? Jednou jsem ji uz mel venku, kvuli novym stavítkum v zamku. Zima je na krku a vim ze bych pod nulou uz asi nenastartoval. Dik za rady
Mam1,7TD. Když dam do 2.polohy klicek, tak mi jen problikne kontrolka zhaveni a v žhavicím rele se slysitelne temer okamzitne ozve cvaknuti. Kamarad mi rele promeril a funguje dobre. Tak jsem prosel vsechny rozpojky na kabelech a prostrikal to kontaktolem.Dela to porad, nekdy jednou za cas to zhavi o trochu dyl. Kde jsou jeste nejake kontakty abych je popripade prostrikal? V cem to jeste tak muze byt? ve spínací skrince? Jednou jsem ji uz mel venku, kvuli novym stavítkum v zamku. Zima je na krku a vim ze bych pod nulou uz asi nenastartoval. Dik za rady
tak vyreseno, dokonce kamarad ma ty samy problemy. Ve zhavicim rele to vetsinou nebyva a kabely jsou jakz takz,ale zkuste nekdy rozebrat spinacku a poradne ji vycistit. Ted to pokazdy rozsviti a nazhavi.sice je uz za tech 300tis km osoupana,ale po vycisteni by tech 100 jeste mohla udelat
tak vyreseno, dokonce kamarad ma ty samy problemy. Ve zhavicim rele to vetsinou nebyva a kabely jsou jakz takz,ale zkuste nekdy rozebrat spinacku a poradne ji vycistit. Ted to pokazdy rozsviti a nazhavi.sice je uz za tech 300tis km osoupana,ale po vycisteni by tech 100 jeste mohla udelat:-)
Začalo mi to poslední dobou dělat taky, tak alespoň vím, co s tím, díky za tip.
Začalo mi to poslední dobou dělat taky, tak alespoň vím, co s tím, díky za tip.
uz mam druhy 1,7TD a na tom monulim se to taky casem udelalo,jenze slo pryc driv, nez jsem stacil najit chybu. Doporucuju to udelat co nejdriv. Pokud ti to bude hur zhavit, tak budes dyl tocit starterem,ci casteji prepinat mezi polouhou jedna dva. Cili ta cast, ktera se ve spinacce spojuje pro starter se bude pekne zahrivat. Ja ji uz mel celkem okourenou,ale kontaktolem a ostrymsroubovakem jsme to ocistil. Casem se na tom napálenym miste bude delat prechodak az jak to tak byva prijde nejmin ocekavany okamzik a uz to nenatocis. Nevim jestli je tu navod jak to spinacky,ale neni to tak tezky a ted bych to mel tak za10 minut tam a deset zpatky..
uz mam druhy 1,7TD a na tom monulim se to taky casem udelalo,jenze slo pryc driv, nez jsem stacil najit chybu. Doporucuju to udelat co nejdriv. Pokud ti to bude hur zhavit, tak budes dyl tocit starterem,ci casteji prepinat mezi polouhou jedna dva. Cili ta cast, ktera se ve spinacce spojuje pro starter se bude pekne zahrivat. Ja ji uz mel celkem okourenou,ale kontaktolem a ostrymsroubovakem jsme to ocistil. Casem se na tom napálenym miste bude delat prechodak az jak to tak byva prijde nejmin ocekavany okamzik a uz to nenatocis. Nevim jestli je tu navod jak to spinacky,ale neni to tak tezky a ted bych to mel tak za10 minut tam a deset zpatky..
Já na to jdu dnes odpoledne, nemá opravdu smysl to odkládat, kontaktol sice nemám, ale mám isopropylalcohol a ten by na to mohl být taky dobrý.
Já na to jdu dnes odpoledne, nemá opravdu smysl to odkládat, kontaktol sice nemám, ale mám isopropylalcohol a ten by na to mohl být taky dobrý.
ja sem rad, ze me tohle necekalo v uplny zime, protoze nemam garaz. ted jeste promerim zhavicky a zima muze prijit
ja sem rad, ze me tohle necekalo v uplny zime, protoze nemam garaz. ted jeste promerim zhavicky a zima muze prijit:-)
jeste mi rekni, cim si myl ten motor. to nebude obycejnou arvou,ze ne zkousel jsme to trichlorem, pakmi znamej prinesl nejakej odmastovas, co pouzivaji v mořičce,ale porad nic, spis to naleptalo gumovy a plastovy casti...
jeste mi rekni, cim si myl ten motor. to nebude obycejnou arvou,ze ne:-) zkousel jsme to trichlorem, pakmi znamej prinesl nejakej odmastovas, co pouzivaji v mořičce,ale porad nic, spis to naleptalo gumovy a plastovy casti...